Cybex Avtosedež Skupina 0+/1 Sirona Z Plus & SS & Base Z i-Size - Khaki Brown Green - Baby Center spletna trgovina
0
Cybex Avtosedež Skupina 0+/1 Sirona Z Plus & SS & Base Z i-Size - Khaki Brown Green
659,97 €
REDNA CENA
659,97 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava do 30 delovnih dni

Šifra (SKU): 934482

Barve

Cybex Avtosedež Skupina 0+/1 Sirona Z Plus & SS & Base Z i-Size - Mountain Blue TurquoiseCybex Avtosedež Skupina 0+/1 Sirona Z Plus & SS & Base Z i-Size - Nautical Navy BlueCybex Avtosedež Skupina 0+/1 Sirona Z Plus & SS & Base Z i-Size - Autumn Burnt RedCybex Avtosedež Skupina 0+/1 Sirona Z Plus & SS & Base Z i-Size - Khaki Brown GreenCybex Avtosedež Skupina 0+/1 Sirona Z Plus & SS & Base Z i-Size - Mustard YellowCybex Avtosedež Skupina 0+/1 Sirona Z Plus & SS & Base Z i-Size - Soho GreyCybex Avtosedež Skupina 0+/1 Sirona Z Plus & SS & Base Z i-Size - Deep Black

Izdelek na voljo samo v spletni trgovini.

 • Avtosedež Sirona Z i-Size Sensorsafe + Baza Z,
 • SensorSafe zaponka je pritrjena na varnostni pas,
 • od rojstva do 105 cm (približno 4 leta),
 • vožnja v nazaj obrnjenem položaju čim dlje – od 45 cm do 105 cm (od rojstva do 18 kg – do približno 4 let),
 • rotacija sedeža za 360°z enostavnim položajem za nameščanje malčka,
 • tehnologija zmanjšanja udarne energije (ER-Tech) pri naprej obrnjenem položaju sedeža (od 16 mesecev in 76 cm dalje),
 • vgrajen sistem L.S.P.,
 • po višini prilagodljiva opora za glavico,
 • garancija za brezhibno delovanje: 3 leta.
Starši, ki želijo maksimalno varnost za svojega otroka, potrebujejo izdelke, ki lahko v vseh pogledih izpolnijo njihova pričakovanja. S sedežem CYBEX Sirona Z i-Size smo postavili nove standarde na področju zaščite v primeru bočnega in čelnega trka in jih združili v otroški avto sedež, ki je zasenčil vse predhodnike.

Sirona Z i-Size je nov otroški avto sedež iz CYBEX-ove linije Z, ki ga je mogoče zavrteti za celih 360°. Ponuja enostavno namestitev malčka v sedež pri vratih avtomobila in je enostaven za preklapljanje med nazaj in naprej obrnjenim položajem. Opora za glavico, prilagodljiva v 12 položajev in 5 položajev za nagib, omogočajo, da je sedež še dodatno ergonomski.

Vgrajena linearna zaščita v primeru bočnega trka

Vgrajen sistem L.S.P. pri sedežu Sirona Z i-Size zagotavlja večjo varnost v primeru bočnega trka. V kombinaciji s sedežno školjko, ki absorbira energijo, zmanjša udarno silo bočnega trka za približno 25%.

Tehnologija zmanjšanja udarne energije (ER-Tech)

Tehnologija zmanjšanja udarne energije pri naprej obrnjenem sedežu Sirona Z i-Size v primeru čelnega trka nudi vašemu malčku večjo varnost. "ER-Tech" v primeru čelnega trka zmanjša udarne sile, ki delujejo na malčkov vrat, za približno 20%., v primerjavi z drugimi obstoječimi 5-točkovnimi sistemi varnostnih pasov.

Po višini prilagodljiva opora za glavico

Prilagodljiva opora za glavico nudi 12 položajev za individualno prilagoditev, ko vaš otrok raste.

Funkcija enoročnega nagiba in rotacije

Pametna funkcija nagiba z eno roko in rotacije omogoča staršem, da z lahkoto le z eno roko prilagodijo sedež, medtem ko druga roka ostaja prosta. Za udobno spanje in potovanje nudi otroški avto sedež Sirona Z i-Size 5 položajev nagiba pri nazaj obrnjenem sedežu in 3 položaje pri naprej obrnjenem sedežu.

Mehanizem rotacije, vključno z nadzorom smeri vožnje (D.D.C.)

Inovativni mehanizem rotacije za 360° zagotavlja udobno nameščanje in dvigovanje malčka iz sedeža in s tem tudi manj obremenitev za hrbte staršev. Poleg tega omogoča tudi enostavno menjavo med nazaj in naprej obrnjenim sedežem. Nadzor smeri vožnje (D.D.C.) preprečuje napačno uporabo naprej obrnjenega sedeža, dokler otrok ne dopolni 15 mesecev starosti in dokler ni visok najmanj 76 cm.

NAMESTITEV Z ISOFIX-om Z DVEMA KLIKOMA

Namestitev s sistemom Isofix z dvema klikoma omogoča enostavno namestitev in zagotavlja večjo varnost. V kombinaciji s podstavkom Z je otroški avto sedež zavarovan s pomočjo sistema ISOFIX v avtu in ne zahteva dodatne pritrditve. Indikator namestitve preprečuje tudi napačno uporabo.

Modularni sistem – en podstavek, dva otroška avto sedeža

Ostanite prilagodljivi – Kot del modularnega sistema Z-Line, se Sirona Z i-Size in Cloud Z i-Size prilegata podstavku Z za stalno varno vožnjo od malčkovega rojstva do višine 105 cm, do približno 4 let.

Nazaj obrnjen otroški avto sedež

Nazaj obrnjen otroški avto sedež v primeru čelnega trka zmanjša tveganje za nastanek poškodb za več kot 80% v primerjavi z naprej obrnjenim sedežem. Testi kažejo, da se udarna sila pri čelnem trku enakomerno porazdeli po veliki površini. CYBEX priporoča vožnjo v nazaj obrnjenem sedežu za otroke do 105 cm višine, do približno 4.leta starosti.

5-točkovni varnostni pas

S pomočjo centralnega 5-točkovnega varnostnega pasu z lahkoto zavarujete vašega malčka v sedežu Sirona Z i-Size.

Sedežna školjka, ki absorbira energijo

Sedežna školjka Sirona Z i-Size, ki absorbira energijo, absorbira udarne sile trka in zaščitniško objame malčka.

Držalo za pas

Magnetna držala za pas poenostavijo dvigovanje malčka iz sedeža.

SensorSafe – Edinstvena pametna sponka, ki izboljša varnost vašega otroka v avtu.

Brezskrbnost za vas, popolna varnost za vašega malčka. CYBEX združuje pametno tehnologijo in pametno oblikovanje z uvedbo SensorSafe: edinstvenega sistema za nadzor otroka, ki zagotavlja, da sta varnost in zdravje vašega otroka vedno vaša prednostna naloga. Sponka SensorSafe, na voljo za več otroških avto sedežev Platinum in Gold i-Size, je pritrjena na sistem varnostnih pasov in vas ves čas obvešča o varnosti in zdravju vašega malčka v sedežu.

SensorSafe zagotavlja bistvena opozorila za preprečevanje kritičnih situacij: če otrok odpne sponko, če je temperatura okolja za vašega otroka prevroča ali prehladna, če je vaš malček ostal v avtu brez nadzora in če je vaš otrok predolgo sedel. Vsa opozorila prejmete preko povezave Bluetooth na vaš pametni telefon, s pomočjo uporabniku prijazne aplikacije, ki ponuja tudi navodila za namestitev, video posnetke z navodili, odgovore na pogosta vprašanja in drugo.

Ključne funkcije Sensorsafe:
 • VARNOSTNI IN NADZOR OTROKA- Otrok naj bo varno pripet v avtomobilskem sedežu ves čas vožnje. Zaponka SensorSafe je pripeta na varnostni pas otroškega avtosedeža in preprečuje otroku, da bi se ta z rokami izmuznil izpod pasov. V primeu, da se to vseeno zgodi, da se uspe odpreti, boste nemudoma opozorjeni preko posebnega obvestila na vaš pametni telefon.
 • OPOZORILO TEMPERATURE - SensorSafe spremlja temperaturo v notranjosti avtomobila.Ko temperature postanejo previsoka ali prenizka in tako ni več varna za otroka, vas bo Sensorsafe sistem o tem obvestil z opozorilom na vaš pametni telefon.
 • OTROK SAM V AVTU - V pomoč, v primeru, da pustite otroka v avtu, vam bo sistem Sensorsafe posredoval opozorilo, na vaš pametni telefon. Če želite, sistem lahko to informacijo posreduje skupaj z lokacijo kje se avto nahaja, tudi na kontakte za nujno pomoč, ki ste jih vključili v sistem.
 • VARNOSTNA NAVODILA ZA MONTAŽO - Varnostna navodila preprosta za razumevanje, ki vas vodijo skozi ključne točke in teme pri prvi namestitvi avtosedeža. Ključne teme kot so uporaba bočne zaščite LPS sistema, pravilna namestitev isofix sistema...
 • POTREBNA JE PREKINITEV VOŽNJE - Da se vaš otrok ne bi sedel v avtu predolgo, opozorilo Take a Break opozori, oziroma priporoča kdaj je čas za potreben oddih.
Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.
i-Size da
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015