Cybex Avtosedež Skupina 0+/1 Sirona Z Plus SensorSafe i-Size - Khaki Brown Green - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Cybex Avtosedež Skupina 0+/1 Sirona Z Plus SensorSafe i-Size - Khaki Brown Green
439,98 €
REDNA CENA
439,98 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava do 30 delovnih dni

Šifra (SKU): 934462

Barve

Cybex Avtosedež Skupina 0+/1 Sirona Z Plus SensorSafe i-Size - Mountain Blue TurquoiseCybex Avtosedež Skupina 0+/1 Sirona Z Plus SensorSafe i-Size - Nautical Navy BlueCybex Avtosedež Skupina 0+/1 Sirona Z Plus SensorSafe i-Size - Autumn Burnt RedCybex Avtosedež Skupina 0+/1 Sirona Z Plus SensorSafe i-Size - Khaki Brown GreenCybex Avtosedež Skupina 0+/1 Sirona Z Plus SensorSafe i-Size - Mustard YellowCybex Avtosedež Skupina 0+/1 Sirona Z Plus SensorSafe i-Size - Soho Mid GreyCybex Avtosedež Skupina 0+/1 Sirona Z Plus SensorSafe i-Size - Deep Black

Izdelek na voljo samo v spletni trgovini.

 • Avtosedež Sirona Z i-Size Sensorsafe,
 • SensorSafe zaponka je pritrjena na varnostni pas,
 • od rojstva do 105 cm (približno 4 leta),
 • vožnja v nazaj obrnjenem položaju čim dlje – od 45 cm do 105 cm (od rojstva do 18 kg – do približno 4 let),
 • rotacija sedeža za 180° z enostavnim položajem za nameščanje malčka,
 • ergonomski ravno ležeč položaj,
 • tehnologija zmanjšanja udarne energije (ER-Tech) pri naprej obrnjenem položaju sedeža (od 16 mesecev in 76 cm dalje),
 • vgrajen sistem L.S.P.,
 • po višini prilagodljiva opora za glavico,
 • garancija za brezhibno delovanje: 3 leta.
Nazaj obrnjen otroški avtosedež Sirona Z i-Size Sensorsafe - 180° udobja za vas, optimalna varnost za vašega otroka. Za maksimalno varnost priporočamo, da Sirono Z uporabljate v nazaj obrnjenem položaju čim dlje – od 45 cm do 105 cm (od rojstva do 18 kg – do približno 4 let).

SENSORSAFE:

CYBEX združuje pametno tehnologijo in pameten dizajn s predstavitvijo sistema SensorSafe: edinstven varnostni sistem, ki spremlja in nadzira otroka v avtu, ter s tem zagotavljan njegovo varnost.

SensorSafe zaponka je pritrjena na varnostne pasove določenih modelov avtosedežev Cybex, od koder vas preko aplikacije na vašem pametnem telefonu opozarja na kritične situacije katerim je otrok v avtomobilskem sedežu podvržen.

SensorSafe ponuja osnovna opozorila in s tem pomaga preprečiti kritične situacije:
 • v primeru, da otrok samodejno odpre varnostno zaponko na varnostnem pasu avtosedeža,
 • ko je temperatura v avtomobilu kjer otrok zanj neprimerna, nevarna,
 • če otrok ostane v avtomobilu brez nadzora,
 • če vaš otrok predolgo sedi v avtomobilskem sedežu.
Vsa opozorila so prejeta preko povezave Bluetooth na vaš pametni telefon prek uporabniku prijazne aplikacije. Aplikacija dodatno ponuja tudi navodila za namestitev, videoposnetke z navodili, odgovore na pogosta vprašanja.

Ključne funkcije Sensorsafe:
 • VARNOSTNI IN NADZOR OTROKA- Otrok naj bo varno pripet v avtomobilskem sedežu ves čas vožnje. Zaponka SensorSafe je pripeta na varnostni pas otroškega avtosedeža in preprečuje otroku, da bi se ta z rokami izmuznil izpod pasov. V primeu, da se to vseeno zgodi, da se uspe odpreti, boste nemudoma opozorjeni preko posebnega obvestila na vaš pametni telefon.
 • OPOZORILO TEMPERATURE - SensorSafe spremlja temperaturo v notranjosti avtomobila.Ko temperature postanejo previsoka ali prenizka in tako ni več varna za otroka, vas bo Sensorsafe sistem o tem obvestil z opozorilom na vaš pametni telefon.
 • OTROK SAM V AVTU - V pomoč, v primeru, da pustite otroka v avtu, vam bo sistem Sensorsafe posredoval opozorilo, na vaš pametni telefon. Če želite, sistem lahko to informacijo posreduje skupaj z lokacijo kje se avto nahaja, tudi na kontakte za nujno pomoč, ki ste jih vključili v sistem.
 • VARNOSTNA NAVODILA ZA MONTAŽO - Varnostna navodila preprosta za razumevanje, ki vas vodijo skozi ključne točke in teme pri prvi namestitvi avtosedeža. Ključne teme kot so uporaba bočne zaščite LPS sistema, pravilna namestitev isofix sistema...
 • POTREBNA JE PREKINITEV VOŽNJE - Da se vaš otrok ne bi sedel v avtu predolgo, opozorilo Take a Break opozori, oziroma priporoča kdaj je čas za potreben oddih.
Kaj je potrebno, da Senosrsafe deluje?
Na vaš pametni telefon si naložite aplikacijo SENSORSAFE APP, na voljo za iOS in Android (brezplačno), Na voljo v več jezikih (Slovensko, Hrvaško žal ne)

V aplikacijo lahko povabite družinske člane, prijatelje. V primeru, da se na opozorila ne odzovete, sistem posreduje opozorilo naprej na ostale kontakte z lokacijo kjer se vozilo nahaja. Aplikacijo morajo ti uporabniki prenesti na svoje telefone in sprejeti povabilo. Obveščeni bodo prek obvestil (pošiljatelj in prejemnik potrebujeta povezavo do interneta). Za število stikov, ki jih je mogoče vnesti, ni omejitve.

Otroka lahko premaknete v obratni smeri vožnje in tako v primeru trka zmanjšate tveganje za poškodbe kar za 80 %, saj se sile razporedijo bolj enakomerno, priporočljiva je vožnja v obratni smeri do velikosti otroka 105 cm ali 4 let.

Vgrajen sistem LSP v povezavi z lupino adsorbira energijo v primeru trčenja in tako kar za 25 % zmanjša tveganje za poškodbe v primeru bočnega trka. Širok izbor in preprost sistem nastavljanja višine naslona – do 12 položajev, avtosedež ravno zaradi tega raste skupaj z vašim otrokom.
 • Enostavno rokovanje, nagib lahko nastavitev z eno roko,
 • vrtite ga lahko z eno roko,
 • 5 položajev nagiba v obratni smeri vožnje in 3 položaji v smeri vožnje,
 • nastavitev nagiba in vrtenja je mogoča z uporabo ISOFIX Base Z,
 • 5-točkovni varnostni pas, ki omogoča popolno prileganje ne glede na starost otroka.
Moderna, trpežna in izredno varna lupine Sirona Z i-Size obdaja otroka z vseh strani in absorbira energijo, nastalo med trkom. Zasnova sedeža vključuje praktične nosilce magnetnih pasov – pri vstavljanju in odstranjevanu otroka s sedeža je pas pritrjen ob strani z magneti in tako ne moti otroka pri sedenju.

Sirona Z i-Size je sestavljena kombinacije dveh tkanin s sodobnim videzom in bravo. Tkanina, ki obdaja notranjost sedeža, je izredno mehka in prijetna, zunanja pa je izdelana iz diagonalne dveh barv in je zelo trpežna.Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.
i-Size da
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015