Cybex Avtosedež Skupina 0+/1 Sirona Z i-Size - Soho Grey - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Cybex Avtosedež Skupina 0+/1 Sirona Z i-Size - Soho Grey
369,99 €
REDNA CENA
369,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 880206

Barve

Cybex Avtosedež Skupina 0+/1 Sirona Z i-Size - Deep BlackCybex Avtosedež Skupina 0+/1 Sirona Z i-Size - Soho Grey
  • Avtosedež Sirona Z i-Size
  • SensorSafe zaponka je pritrjena na varnostni pas,
  • od rojstva do 105 cm (približno 4 leta),
  • vožnja v nazaj obrnjenem položaju čim dlje – od 45 cm do 105 cm (od rojstva do 18 kg – do približno 4 let),
  • rotacija sedeža za 360°z enostavnim položajem za nameščanje malčka,
  • tehnologija zmanjšanja udarne energije (ER-Tech) pri naprej obrnjenem položaju sedeža (od 16 mesecev in 76 cm dalje),
  • vgrajen sistem L.S.P.,
  • po višini prilagodljiva opora za glavico,
  • garancija za brezhibno delovanje: 3 leta.
Starši, ki želijo maksimalno varnost za svojega otroka, potrebujejo izdelke, ki lahko v vseh pogledih izpolnijo njihova pričakovanja. S sedežem CYBEX Sirona Z i-Size smo postavili nove standarde na področju zaščite v primeru bočnega in čelnega trka in jih združili v otroški avto sedež, ki je zasenčil vse predhodnike.

Sirona Z i-Size je nov otroški avto sedež iz CYBEX-ove linije Z, ki ga je mogoče zavrteti za celih 360°. Ponuja enostavno namestitev malčka v sedež pri vratih avtomobila in je enostaven za preklapljanje med nazaj in naprej obrnjenim položajem. Opora za glavico, prilagodljiva v 12 položajev in 5 položajev za nagib, omogočajo, da je sedež še dodatno ergonomski.

Vgrajena linearna zaščita v primeru bočnega trka

Vgrajen sistem L.S.P. pri sedežu Sirona Z i-Size zagotavlja večjo varnost v primeru bočnega trka. V kombinaciji s sedežno školjko, ki absorbira energijo, zmanjša udarno silo bočnega trka za približno 25%.

Tehnologija zmanjšanja udarne energije (ER-Tech)

Tehnologija zmanjšanja udarne energije pri naprej obrnjenem sedežu Sirona Z i-Size v primeru čelnega trka nudi vašemu malčku večjo varnost. "ER-Tech" v primeru čelnega trka zmanjša udarne sile, ki delujejo na malčkov vrat, za približno 20%., v primerjavi z drugimi obstoječimi 5-točkovnimi sistemi varnostnih pasov.

Po višini prilagodljiva opora za glavico

Prilagodljiva opora za glavico nudi 12 položajev za individualno prilagoditev, ko vaš otrok raste.

Funkcija enoročnega nagiba in rotacije

Pametna funkcija nagiba z eno roko in rotacije omogoča staršem, da z lahkoto le z eno roko prilagodijo sedež, medtem ko druga roka ostaja prosta. Za udobno spanje in potovanje nudi otroški avto sedež Sirona Z i-Size 5 položajev nagiba pri nazaj obrnjenem sedežu in 3 položaje pri naprej obrnjenem sedežu.

Mehanizem rotacije, vključno z nadzorom smeri vožnje (D.D.C.)

Inovativni mehanizem rotacije za 360° zagotavlja udobno nameščanje in dvigovanje malčka iz sedeža in s tem tudi manj obremenitev za hrbte staršev. Poleg tega omogoča tudi enostavno menjavo med nazaj in naprej obrnjenim sedežem. Nadzor smeri vožnje (D.D.C.) preprečuje napačno uporabo naprej obrnjenega sedeža, dokler otrok ne dopolni 15 mesecev starosti in dokler ni visok najmanj 76 cm.

NAMESTITEV Z ISOFIX-om Z DVEMA KLIKOMA

Namestitev s sistemom Isofix z dvema klikoma omogoča enostavno namestitev in zagotavlja večjo varnost. V kombinaciji s podstavkom Z je otroški avto sedež zavarovan s pomočjo sistema ISOFIX v avtu in ne zahteva dodatne pritrditve. Indikator namestitve preprečuje tudi napačno uporabo.

Modularni sistem – en podstavek, dva otroška avto sedeža

Ostanite prilagodljivi – Kot del modularnega sistema Z-Line, se Sirona Z i-Size in Cloud Z i-Size prilegata podstavku Z za stalno varno vožnjo od malčkovega rojstva do višine 105 cm, do približno 4 let.

Nazaj obrnjen otroški avto sedež

Nazaj obrnjen otroški avto sedež v primeru čelnega trka zmanjša tveganje za nastanek poškodb za več kot 80% v primerjavi z naprej obrnjenim sedežem. Testi kažejo, da se udarna sila pri čelnem trku enakomerno porazdeli po veliki površini. CYBEX priporoča vožnjo v nazaj obrnjenem sedežu za otroke do 105 cm višine, do približno 4.leta starosti.

5-točkovni varnostni pas

S pomočjo centralnega 5-točkovnega varnostnega pasu z lahkoto zavarujete vašega malčka v sedežu Sirona Z i-Size.

Sedežna školjka, ki absorbira energijo

Sedežna školjka Sirona Z i-Size, ki absorbira energijo, absorbira udarne sile trka in zaščitniško objame malčka.

Držalo za pas

Magnetna držala za pas poenostavijo dvigovanje malčka iz sedeža.Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.
i-Size da
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.