Cybex avtosedež skupina 0+/1 Sirona m2 I-size autumn gold burnt red 517000709 - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Cybex avtosedež skupina 0+/1 Sirona m2 I-size autumn gold burnt red 517000709
195,99 € 279,99 €
Redna cena 279,99 €
-30%

VREDNOST S POPUSTOM

195,99 €

Velja do odprodaje zalog

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 653197

Barve

Cybex avtosedež skupina 0+/1 Sirona m2 I-size autumn gold burnt red 517000709

Izdelek na voljo samo v spletni trgovini.

 • Regulativa i-Size,
 • obrnjen nazaj do višine 105 cm,
 • od rojstva do 4 leta,
 • funkcija enoročnega nagiba,
 • vgrajen sistem L.S.P.,
 • po višini prilagodljiva opora za glavico,
 • magnetni zaponki pri varnostnih pasovih,
 • sistem menjave položaja sedeža na klik,
 • bazo M ni vklučena v ceno,
 • odstranljiva in pralna prevleka,
 • garancija za brezhibno delovanje: 3 leta.
 • razstavni eksponat.
Nazaj obrnjen otroški avto sedež Sirona M2 i-Size - Varno obrnjen nazaj, dokler vaš malček ne doseže višine 105 cm

CYBEX Sirona M2 i-Size ustreza novim evropskim zahtevam in predpisom za otroške avto sedeže ECE R-129. Ta nova "i-Size uredba" določa, da je potrebno malčke, stare 15 mesecev in manj, prevažati v nazaj obrnjenem otroškem avto sedežu, ki po mnenju številnih strokovnjakov, vključno s potrošniškimi in zdravstvenimi organizacijami, kot so Which?, ADAC in nemška neodvisna potrošniška organizacija za testiranja Stiftung Warentest, predstavlja najvarnejši način prevoza.

Ko uporabljate CYBEX Sirona M2 i-Size, lahko malčka prevažate v nazaj obrnjenem položaju od rojstva pa vse dokler ne doseže višine 105 cm (približno 4 leta). Nova, domiselna oblika pomeni, da imajo tudi večji otroci dovolj prostora za nogice, da lahko udobno sedijo. Kljub temu pa ne zavzame preveč prostora - Sirono M2 i-Size lahko zlahka namestite v manjše avtomobile. Dodatne funkcije, kot je funkcija enoročnega nagiba, zagotavljajo dodatno udobje in poenostavijo vsakodnevno uporabo.
 • Obrnjen nazaj do otrokove višine 105 cm, do približno 4 let,
 • alternativno obrnjen v smeri vožnje od 16 mesecev dalje in 76 cm,
 • vgrajen sistem L.S.P.,
 • funkcija enoročnega nagiba,
 • po višini prilagodljiva opora za glavico,
 • sistem menjave položaja sedeža na klik.
Nazaj obrnjen otroški avto sedež

Bistveno zmanjša nevarnost poškodb pri čelnem trku. Novi sedež Sirona M2 i-Size vam omogoča prevoz malčkov v nazaj obrnjenem položaju od rojstva do višine 105 cm (približno 4 leta).

Alternativa – obrnjen naprej

Sirona M2 i-Size se ponaša s sistemom na klik, ki poskrbi za enostavno menjavo med naprej in nazaj obrnjenim položajem sedeža. Glede na vaše želje lahko Sirono M2 i-Size uporabljate tudi kot naprej obrnjen avto sedež in sicer za malčke od 16 mesecev dalje in visoke 76 cm in več (do 105 cm).

Vgrajena linearna zaščita v primeru bočnega trka

Vgrajeni linearni zaščiti v primeru bočnega trka (sistem L.S.P.), ki se raztegneta na strani, obrnjeni proti vratom avtomobila, zmanjšata udarno moč bočnega trka že v zelo zgodnji fazi. Ne glede nato ali je sedež CYBEX Sirona M2 i-Size obrnjen nazaj ali naprej, vgrajeni sistem linearne zaščite pri bočnem trku (sistem L.S.P.) poveča stopnjo varnosti pri bočnem trku. Sistem L.S.P. se lahko raztegne in tako v kombinaciji z zaščitami za glavico in ramena zmanjša udarno moč bočnega trka.

Po višini prilagodljiva opora za glavico,

Zaščita, ki raste z vašim malčkom Po višini prilagodljiva opora za glavico z vgrajenimi vodili za varnostni pas, ki raste z vašim malčkom.

Namestitev z enim klikom s pomočjo ISOFIX-a

Namestitev z enim samim klikom s pomočjo ISOFIX-a, tako pri nazaj kot tudi pri naprej obrnjenem sedežu, omogoča enostavno namestitev in zagotavlja večjo varnost. Sedež Sirona M2 i-Size je zavarovan z ISOFIX sistemom vozila in ne zahteva dodatne pritrditve. Indikator namestitve preprečuje tudi morebitno napačno namestitev.

Funkcija enoročnega nagiba

Zlahka se prilagodi v popoln položaj (obrnjen nazaj: 5 položajev, obrnjen naprej: 3 položaji).

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.
i-Size da
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015