Cybex Avtosedež Skupina 0+ Aton Q JS -Wings Black - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Cybex Avtosedež Skupina 0+ Aton Q JS -Wings Black
179,99 € 299,99 €
Redna cena 299,99 €
-40%

VREDNOST S POPUSTOM

179,99 €

Velja do odprodaje zalog

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 611174

Barve

Cybex Avtosedež Skupina 0+ Aton Q JS -Wings Black

Izdelek na voljo samo v spletni trgovini.

 • Skupina 0+,
 • nameščen s podstavkom Q i-Size usklajen z novimi standardi,
 • teleskopska linearna zaščita (sistem L.S.P.),
 • po višini nastavljica opora za glavico,
 • odstranljiv sedežni vložek za mlajše od 3. mesecev,
 • XXL strehica,
 • garancija za brezhibno delovanje: 3 leta.,
 • razstavni eksponat.
Aton Q i-Size, skupine 0+, ponuja najnovejšo varnostno tehnologijo, ki je na voljo. Ko je nameščen s podstavkom Q i-Size (na voljo dodatno), je sedež usklajen z novim standardom i-Size. I-Size (ECE R-129) je nov evropski standard za varnost otrok, ki obvezuje, da se morajo otroci voziti v nazaj obrnjenem sedežu do 15. meseca starosti. Aton Q i-Size je primeren za novorojenčke in dojenčke s telesno višino 45 do 75 cm (maksimalno 13 kg). Avto sedež za dojenčka se ponaša z odličnimi varnostnimi funkcijami, kot sta zaščita v primeru bočnega trka in po višini prilagodljiva opora za glavico z vgrajenim vodilom za varnostni pas.

 • Nameščen s podstavkom Q i-Size je usklajen z novimi evropskimi zahtevami in predpisi za otroške avto sedeže ECE R-129,
 • teleskopska linearna zaščita v primeru bočnega trka (sistem L.S.P.),
 • odstranljiv sedežni vložek za dojenčke do 3 mesecev starosti,
 • po višini prilagodljiva opora za glavico z vgrajenim vodilom za varnostni pas,
 • vgrajena XXL zložljiva strehica,
 • potovalni sistem z vozički Cybex in vozički drugih blagovnih znamk.
Za odlično zaščito, ki raste z malčkom

S po višini prilagodljivo oporo za glavico, nastavljivo v 8 položajev, z vgrajenim vodilom za varnostni pas, se dolžina varnostnega pasu spreminja samodejno, ko se prilagodi opora za glavico. Tako ni nikakršne potrebe po težavnem navijanju in odvijanju varnostnega pasu, zato je tudi napačna uporaba skoraj nemogoča.

Za optimalno raven in idealen položaj ležanja

V sodelovanju z nemškim zdravniki in babicami ter ob upoštevanju ugotovitev številnih testiranj, je bila razvita funkcija, ki omogoča najbolj raven kot ležanja in zagotavlja, da so glavica, vrat in prsni koš popolnoma uravnani. To nudi odstranljivi sedežni vložek, ki potem, ko je odstranjen, nudi tudi večjim otrokom več prostora in udobja.

Odlična zaščita pred soncem in vetrom z zaščitnim faktorjem 50+

Vgrajena, izjemno velika strehica, elegantno izgine za barvno usklajenim ščitnikom. Lahko se raztegne postopoma in ne ponuja le odlične zaščite pred soncem, ampak tudi zaščito pred vetrom in dežjem, če sedež uporabljate zunaj avtomobila.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015