Cybex Avtosedež Skupina 0+ Aton M Sensorsafe i-Size - Magnolia Pink Purple - Baby Center spletna trgovina
0
Cybex Avtosedež Skupina 0+ Aton M Sensorsafe i-Size - Magnolia Pink Purple
206,99 € 229,99 €
Redna cena 229,99 €
-10%

VREDNOST S KLUB POPUSTOM

206,99 €

Velja do odprodaje zalog

Zaloga: Na zalogi

Dostava do 30 delovnih dni

Šifra (SKU): 934397

Barve

Cybex Avtosedež Skupina 0+ Aton M Sensorsafe i-Size - Classic BeigeCybex Avtosedež Skupina 0+ Aton M Sensorsafe i-Size - River Blue TurquoiseCybex Avtosedež Skupina 0+ Aton M Sensorsafe i-Size - Navy BlueCybex avtosedež skupina 0+ Aton M Sensorsafe i-Size racing red 519004303Cybex Avtosedež Skupina 0+ Aton M Sensorsafe i-Size - Magnolia Pink PurpleCybex Avtosedež Skupina 0+ Aton M Sensorsafe i-Size - Soho GreyCybex Avtosedež Skupina 0+ Aton M Sensorsafe i-Size - Autumn Gold Burnt RedCybex Avtosedež Skupina 0+ Aton M Sensorsafe i-Size - Granite Black

Izdelek na voljo samo v spletni trgovini.

 • Skupina 0+,
 • Aton M i-Size - SensorSafe
 • primeren je za otroke od rojstva pa do približno 18 mesecev (0-13 kg),
 • če je nameščen s podstavkom, ustreza novim evropskim zahtevam in predpisom za otroške avto sedeže ECE R-129,
 • po višini prilagodljiva opora za glavico,
 • varnostni pas raste z otrokom,
 • široka Y-ramenska pasova z mehkim oblazinjenjem,
 • odstranljiv sedežni vložek za novorojenčka zagotavlja skoraj raven ležeč položaj,
 • teleskopski sistem L.S.P.,
 • sedežna školjka absorbira energijo pri trku,
 • vgrajena XXL zložljiva strehica (UV50+),
 • izjemno lahek - 4,2 kg,
 • garancija za brezhibno delovanje: 3 leta.
Aton M i-Size ponuja najnovejšo varnostno tehnologijo, ki je na voljo. Ko je nameščen s podstavkom M (na voljo dodatno), je sedež usklajen z novim standardom i-Size. i-Size (ECE R-129) je nov evropski standard za varnost otrok, ki obvezuje, da se mora vaš malček voziti v nazaj obrnjenem sedežu do 15. meseca starosti. Aton M i-Size je primeren za novorojenčke in dojenčke s telesno višino 45 do 87 cm (maksimalno 13 kg).

Sistem L.S.P.
Linearna zaščita v primeru bočnega trka (sistem L.S.P.) zagotavlja dodatno varnost v primeru bočnega trka. Sistem linearne zaščite v primeru bočnega trka (L.S.P. sistem) z uporabo zaščit za glavo in ramena sistematično absorbira udarno moč pri bočnem trku v linearnem nizu reakcij. Istočasno se kinetična energija telesa, ki jo povzroči trk, absorbira v zelo zgodnji fazi in malčkova glavica je učinkovito vodena v varen položaj.

Modularni sistem M-Line
Ta lahek avto sedež za dojenčka izpolnjuje najnovejše varnostne standarde in skupaj s podstavkom M in Sirono M2 i-Size dopolnjuje "družinski sistem" ter ponuja en podstavek za dva otroška avto sedeža.

Po višini nastavljiva opora za glavo - 11 položajev
Po višini nastavljiva opora za glavo se lahko prilagodi v 11 položajev in zagotavlja odlično prileganje in maksimalno varnost. Po višini nastavljiva opora za glavo, ki se lahko prilagodi v 11 položajev, raste skupaj z otrokom in zagotavlja izjemno dolgo uporabnost. Zaščiti za glavico in ramena rasteta skupaj s prostorskim zahtevami otroka.

Odstranljiv vložek za novorojenčka
Za skoraj ravno ležeč položaj nedonošenčkov in majhnih dojenčkov.

Potovalni sistem
Združljiv z vozički CYBEX in Gb, kot tudi z izbranimi vozički drugih blagovnih znamk.

SENSORSAFE:

CYBEX združuje pametno tehnologijo in pameten dizajn s predstavitvijo sistema SensorSafe: edinstven varnostni sistem, ki spremlja in nadzira otroka v avtu, ter s tem zagotavljan njegovo varnost.

SensorSafe zaponka je pritrjena na varnostne pasove določenih modelov avtosedežev Cybex, od koder vas preko aplikacije na vašem pametnem telefonu opozarja na kritične situacije katerim je otrok v avtomobilskem sedežu podvržen.

SensorSafe ponuja osnovna opozorila in s tem pomaga preprečiti kritične situacije:
 • v primeru, da otrok samodejno odpre varnostno zaponko na varnostnem pasu avtosedeža,
 • ko je temperatura v avtomobilu kjer otrok zanj neprimerna, nevarna,
 • če otrok ostane v avtomobilu brez nadzora,
 • če vaš otrok predolgo sedi v avtomobilskem sedežu.
Vsa opozorila so prejeta preko povezave Bluetooth na vaš pametni telefon prek uporabniku prijazne aplikacije. Aplikacija dodatno ponuja tudi navodila za namestitev, videoposnetke z navodili, odgovore na pogosta vprašanja.

Ključne funkcije Sensorsafe:
 • VARNOSTNI IN NADZOR OTROKA- Otrok naj bo varno pripet v avtomobilskem sedežu ves čas vožnje. Zaponka SensorSafe je pripeta na varnostni pas otroškega avtosedeža in preprečuje otroku, da bi se ta z rokami izmuznil izpod pasov. V primeu, da se to vseeno zgodi, da se uspe odpreti, boste nemudoma opozorjeni preko posebnega obvestila na vaš pametni telefon.
 • OPOZORILO TEMPERATURE - SensorSafe spremlja temperaturo v notranjosti avtomobila.Ko temperature postanejo previsoka ali prenizka in tako ni več varna za otroka, vas bo Sensorsafe sistem o tem obvestil z opozorilom na vaš pametni telefon.
 • OTROK SAM V AVTU - V pomoč, v primeru, da pustite otroka v avtu, vam bo sistem Sensorsafe posredoval opozorilo, na vaš pametni telefon. Če želite, sistem lahko to informacijo posreduje skupaj z lokacijo kje se avto nahaja, tudi na kontakte za nujno pomoč, ki ste jih vključili v sistem.
 • VARNOSTNA NAVODILA ZA MONTAŽO - Varnostna navodila preprosta za razumevanje, ki vas vodijo skozi ključne točke in teme pri prvi namestitvi avtosedeža. Ključne teme kot so uporaba bočne zaščite LPS sistema, pravilna namestitev isofix sistema...
 • POTREBNA JE PREKINITEV VOŽNJE - Da se vaš otrok ne bi sedel v avtu predolgo, opozorilo Take a Break opozori, oziroma priporoča kdaj je čas za potreben oddih.
Kaj je potrebno, da Senosrsafe deluje?
Na vaš pametni telefon si naložite aplikacijo SENSORSAFE APP, na voljo za iOS in Android (brezplačno), Na voljo v več jezikih (Slovensko, Hrvaško žal ne)

V aplikacijo lahko povabite družinske člane, prijatelje. V primeru, da se na opozorila ne odzovete, sistem posreduje opozorilo naprej na ostale kontakte z lokacijo kjer se vozilo nahaja. Aplikacijo morajo ti uporabniki prenesti na svoje telefone in sprejeti povabilo. Obveščeni bodo prek obvestil (pošiljatelj in prejemnik potrebujeta povezavo do interneta). Za število stikov, ki jih je mogoče vnesti, ni omejitve.Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.
i-Size da
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015