Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

V spletni trgovini niso prikazani vsi izdelki, ki so na voljo v poslovalnicah. Razpoložljivost velikostnih številk oblačil in obutve prosimo preverite s klicem v izbrano poslovalnico

Cybex Avtosedež Skupina 0+ Aton M i-Size - Deep Black

Redna cena
199,99
VREDNOST S KLUB POPUSTOM
179,99
Velja do odprodaje zalog
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Izdelek ni na voljo v nobeni izmed poslovalnic
 • Skupina 0+,
 • primeren je za otroke od rojstva pa do približno 18 mesecev (0-13 kg),
 • če je nameščen s podstavkom, ustreza novim evropskim zahtevam in predpisom za otroške avto sedeže ECE R-129,
 • po višini prilagodljiva opora za glavico,
 • varnostni pas raste z otrokom,
 • široka Y-ramenska pasova z mehkim oblazinjenjem,
 • odstranljiv sedežni vložek za novorojenčka zagotavlja skoraj raven ležeč položaj,
 • teleskopski sistem L.S.P.,
 • sedežna školjka absorbira energijo pri trku,
 • vgrajena XXL zložljiva strehica (UV50+),
 • izjemno lahek - 4,2 kg,
 • garancija za brezhibno delovanje: 3 leta.
Aton M i-Size ponuja najnovejšo varnostno tehnologijo, ki je na voljo. Ko je nameščen s podstavkom M (na voljo dodatno), je sedež usklajen z novim standardom i-Size. i-Size (ECE R-129) je nov evropski standard za varnost otrok, ki obvezuje, da se mora vaš malček voziti v nazaj obrnjenem sedežu do 15. meseca starosti. Aton M i-Size je primeren za novorojenčke in dojenčke s telesno višino 45 do 87 cm (maksimalno 13 kg).

Sistem L.S.P.
Linearna zaščita v primeru bočnega trka (sistem L.S.P.) zagotavlja dodatno varnost v primeru bočnega trka. Sistem linearne zaščite v primeru bočnega trka (L.S.P. sistem) z uporabo zaščit za glavo in ramena sistematično absorbira udarno moč pri bočnem trku v linearnem nizu reakcij. Istočasno se kinetična energija telesa, ki jo povzroči trk, absorbira v zelo zgodnji fazi in malčkova glavica je učinkovito vodena v varen položaj.

Modularni sistem M-Line
Ta lahek avto sedež za dojenčka izpolnjuje najnovejše varnostne standarde in skupaj s podstavkom M in Sirono M2 i-Size dopolnjuje "družinski sistem" ter ponuja en podstavek za dva otroška avto sedeža.

Po višini nastavljiva opora za glavo - 11 položajev
Po višini nastavljiva opora za glavo se lahko prilagodi v 11 položajev in zagotavlja odlično prileganje in maksimalno varnost. Po višini nastavljiva opora za glavo, ki se lahko prilagodi v 11 položajev, raste skupaj z otrokom in zagotavlja izjemno dolgo uporabnost. Zaščiti za glavico in ramena rasteta skupaj s prostorskim zahtevami otroka.

Odstranljiv vložek za novorojenčka
Za skoraj ravno ležeč položaj nedonošenčkov in majhnih dojenčkov.

Potovalni sistem
Združljiv z vozički CYBEX in Gb, kot tudi z izbranimi vozički drugih blagovnih znamk.Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.