Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

V spletni trgovini niso prikazani vsi izdelki, ki so na voljo v poslovalnicah. Razpoložljivost velikostnih številk oblačil in obutve prosimo preverite s klicem v izbrano poslovalnico

Cybex Avtosedež Sirona M2 i-Size, z bazo M i-Size - Indigo Blue Navy

Redna cena
409,99
Vrednost s popustom
245,99
Velja do odprodaje zalog
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Murska Sobota
Ljubljana Rudnik
 • Regulativa i-Size,
 • obrnjen nazaj do višine 105 cm,
 • od rojstva do 4 leta,
 • funkcija enoročnega nagiba,
 • vgrajen sistem L.S.P.,
 • po višini prilagodljiva opora za glavico,
 • magnetni zaponki pri varnostnih pasovih,
 • sistem menjave položaja sedeža na klik,
 • z bazo M i-Size,
 • odstranljiva in pralna prevleka,
 • garancija za brezhibno delovanje: 3 leta,
 • razstavni eksponat.
Nazaj obrnjen otroški avto sedež Sirona M i-Size

Varno obrnjen nazaj, dokler vaš malček ne doseže višine 105 cm.

Novi CYBEX Sirona M i-Size ustreza novim evropskim zahtevam in predpisom za otroške avto sedeže ECE R-129. Ta nova "i-Size uredba" določa, da je potrebno malčke, stare 15 mesecev in manj, prevažati v nazaj obrnjenem otroškem avto sedežu, ki po mnenju številnih strokovnjakov, vključno s potrošniškimi in zdravstvenimi organizacijami, kot so Which?, ADAC in nemška neodvisna potrošniška organizacija za testiranja Stiftung Warentest, predstavlja najvarnejši način prevoza.

Ko uporabljate CYBEX Sirona M i-Size, lahko malčka prevažate v nazaj obrnjenem položaju od rojstva pa vse dokler ne doseže višine 105 cm (približno 4 leta). Nova, domiselna oblika pomeni, da imajo tudi večji otroci dovolj prostora za nogice, da lahko udobno sedijo. Kljub temu pa ne zavzame preveč prostora - Sirono M i-Size lahko zlahka namestite v manjše avtomobile. Dodatne funkcije, kot je funkcija enoročnega nagiba, zagotavljajo dodatno udobje in poenostavijo vsakodnevno uporabo.
 • Obrnjen nazaj do 105 cm, približno 4 leta,
 • alternativno obrnjen v smeri vožnje od 16 mesecev dalje in 76 cm,
 • vgrajen sistem L.S.P.,
 • funkcija enoročnega nagiba,
 • po višini prilagodljiva opora za glavico,
 • sistem menjave položaja sedeža na klik.
Nazaj obrnjen otroški avto sedež: Varno obrnjen nazaj od rojstva do približno 4 let. Bistveno zmanjša nevarnost poškodb pri čelnem trku. Novi sedež Sirona M i-Size vam omogoča prevoz malčkov v nazaj obrnjenem položaju od rojstva do višine 105 cm (približno 4 leta).

Alternativa – naprej obrnjen sedež od 16 mesecev dalje, 76 - 105 cm, približno 4 leta: Sistem menjave položaja sedeža na klik. Glede na postavo in velikost imajo tudi starejši otroci dovolj prostora za nogice, ko sedijo obrnjeni nazaj. tem primeru lahko sedež CYBEX Sirona M i-Size uporabite tudi kot naprej obrnjen sedež s sistemom varnostnih pasov in sicer od 16 mesecev starosti in višine 76 cm dalje (do 105 cm).

Vgrajena linearna zaščita v primeru bočnega trka: Za večjo varnost v primeru bočnega trka. Vgrajeni linearni zaščiti v primeru bočnega trka (sistem L.S.P.), ki se raztegneta na strani, obrnjeni proti vratom avtomobila, zmanjšata udarno moč bočnega trka že v zelo zgodnji fazi. Ne glede na to ali je sedež CYBEX Sirona M i-Size obrnjen nazaj ali naprej, vgrajeni linearni sistem zaščite pri bočnem trku (sistem L.S.P.) poveča stopnjo varnosti pri bočnem trku. Sistem L.S.P. se lahko raztegne in tako v kombinaciji z zaščitami za glavico in ramena zmanjša udarno moč bočnega trka.

Po višini prilagodljiva opora za glavico, nastavljiva v 12 položajev: Udobna zaščita, ki raste z malčkom. Po višini prilagodljiva opora za glavico, nastavljiva v 12 položajev, z vgrajenimi vodili za varnostni pas, ki raste z vašim malčkom.

Vodila ISOFIX: Poenostavijo montažo otroškega avto sedeža, saj zaščitijo tekstilne in usnjene dele sedeža. Set vodil je priložen vsakemu sedežu CYBEX ISOFIX in ISOFIX Connect.

Podstavek M i-Size: Dodaten podstavek je na voljo po izbiri, tako da lahko sedež enostavno premeščate iz enega avtomobila v drugega.

Oglejte si video predstavitev izdelka:Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.