Cybex Avtosedež Pallas G i-Size - Navy Blue - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Cybex Avtosedež Pallas G i-Size - Navy Blue
279,99 €
REDNA CENA
279,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 1045473

Barve

Cybex Avtosedež Pallas G i-Size - Navy BlueCybex Avtosedež Skupina 1/2/3 Pallas G i-size - Soho GreyCybex Avtosedež Pallas G i-Size - Granite Black
 • Primeren od približno 9 - 50 kg,
 • višina: 76 - 150 cm,
 • starost: od 15 mesecev do približno 12 let,
 • 40% manj poškodb vratu ob trku,
 • življenjska doba več kot 10 let,
 • preprosto postavite sedež v udoben položaj za spanje,
 • zagotavlja prijetno kroženje zraka tudi v vročih dneh - za udobje vašega otroka,
 • odlična integrirana zaščita pred bočnim trkom,
 • pralno v pralnem stroju v nežnem ciklu pri 30 ° C,
 • namestitev: ISOFIX in top tether (avtosedeža ni mogoče fiksirati s pasom),
 • ADAC OCENA: 2,0 / DOBRO,
 • garancija za brezhibno delovanje: 3 leta.
Starši že leta zaupajo avtomobilskim sedežem CYBEX Pallas, da bodo njihovi otroci varni. Pallas G i-Size je naslednja generacija te nagrajene serije, ki predstavlja leta uspešnih inovacij. Avtosedež, ki temelji na močnih izkušnjah tehnologije zaščite pred udarci, ga izboljšuje za še boljšo varnost in enostavnost uporabe ter zmanjšuje tveganje za poškodbe vratu za 40%. Avtosedež, ki raste skupaj z vašim otrokom in zagotavlja več kot deset let udobja in zaščite.

Pallas G i-Size: Popolnoma primeren za naslednja leta, vedno pripravljen zaščititi svoje najdražje.

FUNKCIJE
Izvedite več o tem, kako preverjene lastnosti Pallas G i-Size pomagajo zaščititi vašega otroka, vse od njegovih prvih potovanj kot malčka do mladostnika.

40% ZMANJŠANJE ŠKODE NA VRATU
Advanced Impact Shield zmanjšuje tveganje za poškodbe vratu pri čelnem trku z odličnimi zmogljivostmi v primerjavi s sistemom pasov. Pri čelnem trčenju se otrok prevrne naprej proti udarnemu ščitu, ki deluje na podoben način kot zračna blazina, pri čemer ima sila udarca porazdeljeno površino. To zmanjša obremenitev ranljivega vratu in ščiti otrokovo glavo.

VEČ KOT 10 LET UPORABNOSTI
Sedež 2 v 1, ki raste skupaj z vašim malčkom skozi otroštvo - od malčka do mladostnika. Vaš otrok je zaščiten z udarnim ščitom, dokler ne zraste na 21 kg. Nato se zaščitni ščit odstrani in sedež pritrdi z varnostnim pasom vozila, kar zagotavlja zanesljivo zaščito, dokler ne dosežejo višine 150 cm (približno 12 let).

V SEKUNDIH VARUJE OTROKA
Integrirani nastavljivi zaščitni ščit vašega otroka zaščiti enostavno, hitro in zanesljivo, raziskave pa kažejo, da imajo udarni ščitniki znatno nižjo stopnjo napak kot pasovi¹ (glejte stran Funkcije). Ta novi zaščitni ščit ima priročen sistem zaponk - nič več se ne nagiba nad vašega otroka ali se bori z varnostnimi pasovi. Nastavljivo prileganje udarnega ščita zagotavlja odlično udobje za vašega odraščajočega otroka.

Odlična integrirana zaščita pred bočnim trkom
Linearni sistem za zaščito pred bočnim trkom Plus ponuja dodatno varnost v primeru bočnega trka. L.S.P. System Plus zmanjša udarne sile trka ob boku za več kot 20% v primerjavi z istim otroškim sedežem brez L.S.P. Sistem.

Preprosto postavite sedež v udoben položaj za spanje
Nastavitev sedeža z eno roko v bolj nagnjen položaj zagotavlja, da je vaš otrok udoben in zadovoljen. Ne glede na to, koliko je star vaš otrok, lahko sedež z enim preprostim gibom naslonite nazaj, da bo lahko na poti dobro spal.

Zagotavlja prijetno kroženje zraka tudi v vročih dneh - za udobje vašega otroka
Sistem za kroženje zraka zagotavlja kroženje hladilnega zraka skozi otroški sedež, tako da se v sedežu ne nabira toplota in tudi v vročih dneh na sedežu ustvarja prijetno temperaturo.

Intuitivno in brez stresa za varno namestitev
ISOFIX in Top Tether omogočata enostavno in varno namestitev otroškega sedeža. ISOFIX zagotavlja pravilno namestitev sedeža, zgornja priveza pa dodatno sidranje za večjo varnost in stabilnost. Oba nastavka imata vizualna indikatorja, ki potrjujeta, da je otroški sedež pravilno nameščen in pripravljen za uporabo.

NAMESTITEV:

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.
i-Size da
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015