Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Cybex Avtosedež Pallas-Fix - Gray Rabbit/Dark Grey

Redna cena
289,99
Artikla ni na zalogi
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Zagorje
 • Skupina 1/2/3,
 • od 9 do 36 kg,
 • od 9 mesecev do 12 let,
 • z možnostjo Isofix,
 • več naklonov hrbtišča, ki se z lahkoto spreminjajo,
 • 3 pozicije naklona za glavo,
 • teža: 11 oz. 7 kg,
 • odstranljiva in pralna prevleka,
 • nastavljiva varnostna blazina,
 • garancija za brezhibno delovanje: 3 leta.

Kot otroški avto sedež 2 v 1 lahko Pallas 2-fix uporabljate več kot 11 let. Po oceni Stiftung Warentest in ADAC je eden najboljših otroških avto sedežev, ki rastejo z otrokom v skupini 1/2/3. Revija WHICH? je ocenila njegovo učinkovitost glede varnosti v primeru prometnih nesreč kot odlično skozi celotno življenjsko dobo in nagradila njegovo zaščito v primeru bočnega trka z najvišjo oceno – 5 zvezdic.

 • Prilagodljiva varnostna blazina (patentirana)
 • Optimalna linearna zaščita pri bočnem trku (sistem L.S.P. Plus)
 • Udobna funkcija nagiba sedeža zagotavlja sproščeno potovanje
 • ISOFIX Connect za večjo varnost in stabilnost

Kot otroški avto sedež skupine 1 se Pallas 2-fix ponaša s prilagodljivo varnostno blazino, ki spominja na napihnjen varnostni meh in v primeru čelnega trka znatno zmanjša nevarnost resnih poškodb vratu, ne da bi pri tem omejevala malčka. Za otroke, stare 3 leta in več, se s preprosto pretvorbo spremeni v nagrajeni otroški avto sedež Solution X2, skupine 2/3. Novi stranski zaščiti absorbirata udarno moč že v zelo zgodnji fazi in tako zagotavljata inovativno zaščito v primeru bočnega trka. Sistem ISOFIX Connect nudi optimalno varnost in večjo stabilnost v obeh skupinah. Sedež je združljiv tudi z avtomobili, ki niso opremljeni z ISOFIX pritrditvenimi točkami.

Prilagodljiva varnostna blazina zmanjšuje nevarnost resnih poškodb vratu, ne da bi pri tem omejevala malčka (patentirana).

Udarna moč pri čelnem trku se enakomerno porazdeli po celi varnostni blazini in absorbira s posebnimi blažilnimi materiali. Sistem spominja na napihnjen varnostni meh in v primeru trka znatno zmanjša moč udarcev. Varnostni pasovi ne poškodujejo malčka, medtem ko so hkrati zavarovani občutljivi glavica, vrat, ramena in notranji organi. Na novo oblikovana prilagodljiva varnostna blazina (patentirana) se odlično prilagaja malčkovemu telesu in poskrbi za maksimalno udobje, dodatno pa nudi več svobode gibanja zgornjemu dela telesa. V primerjavi z običajnim 5-točkovnim varnostnim pasom zagotavlja maksimalno varnost, zlasti pri čelnih trkih.

Ta sedež raste skupaj z otrokom in ga zato lahko uporabljate več kot 11 let. Za skupino 1 se prilagodljiva varnostna blazina podvoji kot napihnjen varnostni meh in v primeru trka ščiti pred resnimi poškodbami vratu, ne da bi pri tem omejevala otroka. Za otroke, stare 3 leta in več, se sedež z lahkoto pretvori v sedež skupine 2/3 iz serije Solution.

Optimalna linearna zaščita v primeru bočnega trka (L.S.P. sistem plus) absorbira udarno moč trka že v zelo zgodnji fazi.

Udarna sila, nastala pri bočnem trku, se absorbira v linearnem nizu reakcij z uporabo zaščitnih stranskih blazin, skupaj z zaščitama za ramena in glavo. Istočasno se kinetična energija telesa, ki jo povzroči trk, absorbira v zelo zgodnji fazi in malčkova glavica je učinkovito vodena v varen položaj.

Zagotavlja sproščeno in mirno vožnjo

Kot otroški avto sedež skupine I se Pallas ponaša s funkcijo enostavnega nagiba sedeža, ki ga lahko opravite le z eno roko s sprednje strani sedeža.

Nastavljiva opora za glavo, ki se lahko nagne v 3 položaje, domiselno preprečuje, da bi malčkova glavica med spanjem omahnila naprej

CYBEX-ova patentirana opora za glavo, ki se lahko nagne v 3 položaje, zagotavlja optimalno zaščito v primeru bočnega trka. Ta revolucionarna tehnologija varno pomakne težišče malčkove glavice rahlo nazaj in tako prepreči, da bi malčkova glavica med spanjem omahnila naprej. V primeru bočnega trka malčkova občutljiva glavica ostane v varnem območju sedeža in je tako optimalno zaščitena. Poleg tega naša patentirana, v 3 položaje nastavljiva opora za glavo nudi malčku udobnejši položaj in tako omogoča varno in mirno vožnjo.

Dimenzije in teža:

 • dolžina / širina / višina: 455, 555, 730-900 mm,
 • teža: 11,2 kg.

Oglejte si video predstavitev izdelka:Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.