Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Cybex Avtosedež Juno-fix - Rumba Red/Dark Red

Redna cena
219,99
Artikla ni na zalogi
  • Skupina 1,
  • 9-18 kg,
  • varnostna mizica,
  • prilagodljiva varnostna blazina (patentirana),
  • optimalna linearna zaščita pri bočnem trku (sistem L.S.P. Plus),
  • ISOFIX Connect,
  • garancija za brezhibno delovanje: 3 leta.
Mednarodna ekipa CYBEX-ovih inženirjev je raziskovala rešitve o tem, kako doseči večjo varnost za otroške avto sedeže skupine 1, obrnjene v smeri vožnje. Rezultat teh raziskav je Juno-fix.

- Prilagodljiva varnostna blazina (patentirana)
- Optimalna linearna zaščita pri bočnem trku (sistem L.S.P. Plus)
- ISOFIX Connect za več varnosti in stabilnosti

Sedež skupine 1 je ZMAGOVALEC TESTA pri Stiftung Warentest 06/2012 in je v kategoriji varnost v primeru nesreče prejel oceno "ZELO DOBRO". Poleg tega je Juno-fix prepričal tudi druge pomembne institucije za testiranja, kot sta avstrijski ÖAMTC in Autobild.de.

Prilagodljiva varnostna blazina zmanjšuje nevarnost za resne poškodbe vratu, ne da bi pri tem omejevala malčka (patentirana).

Udarna moč pri čelnem trku se enakomerno porazdeli po celi varnostni blazini in absorbira s posebnimi blažilnimi materiali. Sistem spominja na napihnjen varnostni meh in v primeru trka znatno zmanjša moč udarcev. Varnostni pasovi ne poškodujejo malčka, medtem ko so hkrati zavarovani občutljivi glavica, vrat, ramena in notranji organi. Na novo oblikovana prilagodljiva varnostna blazina (patentirana) se odlično prilagaja malčkovemu telesu in poskrbi za maksimalno udobje, dodatno pa nudi več svobode gibanja zgornjemu dela telesa. V primerjavi z običajnim 5-točkovnim varnostnim pasom zagotavlja maksimalno varnost, zlasti pri čelnih trkih.

Optimalna linearna zaščita v primeru bočnega trka (sistem L.S.P. Plus) zagotavlja dodatno varnost v primeru bočnega trka.

Sistem optimalne linearne zaščite v primeru bočnega trka (sistem L.S.P. Plus) z uporabo zaščit za glavo in ramena sistematično absorbira udarno moč pri bočnem trku v linearnem nizu reakcij. Istočasno se kinetična energija telesa, ki jo povzroči trk, absorbira v zelo zgodnji fazi in malčkova glavica je učinkovito vodena v varen položaj.

Sistem ISOFIX Connect ponuja izboljšano varnost in stabilnost ter enostavno namestitev z enim klikom. Spojniki sedeža se preprosto zaskočijo v ISOFIX pritrditvene točke v vozilu.

dolžina / širina / višina: 400, 550, 660 mm
teža: 6,7 kg

Oglejte si video predstavitev izdelka:Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.