Cybex Avtosedež i-size 61-105 cm Sirona SX2 lava grey - Baby Center spletna trgovina
0
Cybex Avtosedež i-size 61-105 cm Sirona SX2 lava grey
369,99 € 439,99 €
REDNA CENA 439,99 €
70,00 €

KLUB CENA

369,99 €

Velja od 01.03.2023 do 28.03.2023

Spletna akcija

Zaloga: Na zalogi

Dostava 2 do 4 delovne dni

Šifra (SKU): 1134719

Barve

Cybex Avtosedež i-size 61-105 cm Sirona SX2 lava greyCybex Avtosedež i-size 61-105 cm Sirona SX2 moon black
  • Garancija za brezhibno delovanje: 3 leta.

Enostaven za nastavitev. Sanje za uporabo. Sirona SX2 i-Size, vrtljiva za 360°, zmanjša stres pri namestitvi avtosedeža in zaščiti vašega otroka. Zanesljive varnostne funkcije so združene z enostavno uporabo za brezskrbno potovalno izkušnjo.

Sirona SX2 i-Size je popolnoma enostaven za nastavitev. Vrtljivost 360° zmanjša stres pri namestitvi avtosedeža. Zanesljive varnostne funkcije so združene z enostavno uporabo za brezskrbno potovalno izkušnjo.

Tehnični podatki

i-Size UN R129/03

 Višina: 61 – 105 cm (od 45 cm z vložkom za novorojenčka, ki ga je potrebno dokupiti)

 Teža: maks. 18 kg

Starost: od pribl. 3 meseca do 4 leta (od rojstva z vložkom za novorojenčka)

Nagrade:

ADAC ocena: dobro (2,1)

ÖAMTC test: dobro

Stiftung Warentest: dobro (2,1)

 

Varno in enostavno potovanje

Potreben je le trenutek, da otroka spravite na krov in obrnete sedež v položaj, obrnjen nazaj, varno in zanesljivo od začetka vašega potovanja. Če želite svojega otroka preklopiti tako, da je obrnjen naprej, ko zraste, vam vrtenje za 360˚ omogoča, da to storite v nekaj sekundah. In napredni sistem linearne bočne zaščite je prednastavljen za takojšnjo uporabo – ena stvar manj, za katero morate poskrbeti, da se lahko osredotočite na uživanje v poti, ki je pred vami.

360˚mehanizem vrtenja

Mehanizem vrtenja za 360° zmanjša obremenitev hrbta, ko nameščate vašega otroka v avto. Enostavno je obrniti sedež na stran vrat in spraviti otroka noter in ven.

Nazaj obrnjen avtosedež

Ko je sedež obrnjen nazaj, zmanjša tveganje za poškodbe v primeru čelnega trka. Sirona SX2 i-Size omogoča prevoz otrok obrnjenih nazaj od rojstva do višine 105 cm (do 18 kg, pribl. 4 leta). Glede na vaše želje lahko Sirona SX2 i-Size uporabljate tudi kot naprej obrnjen avtosedež za otroke (od min. 76 cm in 16 mesecev do 105 cm). Kljub temu CYBEX priporoča, da otroci v Sironi čim dlje potujejo obrnjeni nazaj.

Napredna L.S.P. bočna zaščita

Napredna linearna zaščita pred bočnim trkom je pripravljena za uporabo od samega začetka, brez dodatne namestitve. V kombinaciji z lupino, ki absorbira energijo, lahko zmanjša silo bočnega trka za približno 25 %.

 

Tehnologija zmanjševanja energije

Tehnologija zmanjšanja porabe energije izboljša varnost med potovanjem, obrnjenim naprej. Sile udarca se prenesejo neposredno v avtosedež prek sistema pasov, kjer jih delno razpršijo materiali, ki absorbirajo energijo. S tem se sile, ki delujejo na otrokov občutljivi vrat, zmanjšajo za približno 20 %.

 

Funkcija enoročnega naklona

Hitro prilagodite sedež in vaš otrok lahko sproščujoče zadrema na poti. S petimi položaji, ki so na voljo v obe smeri vožnje, je preprosto najti popoln položaj za spanje.

Nastavljiv vzglavnik

Po višini nastavljiv vzglavnik ima 12 mogočih položajev. Ko vaš otrok raste, je enostavno prilagoditi sedež.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.