Cybex avtosedež i-Size 40-105 cm Sirona M2 i-Size granite black 520000463 - Baby Center spletna trgovina
0
Cybex avtosedež i-Size 40-105 cm Sirona M2 i-Size granite black 520000463
359,99 € 469,99 €
REDNA CENA 469,99 €
110,00 €

KLUB CENA

359,99 €

Velja od 01.03.2023 do 30.04.2023

Spletna akcija

Zaloga: Na zalogi

Dostava 2 do 4 delovne dni

Šifra (SKU): 934506

Barve

Cybex Avtosedež i-size 40-105 cm i-Size Sirona M2 deep blackCybex avtosedež i-Size 40-105 cm Sirona M2 i-Size soho grey mid grey 520000461Cybex avtosedež i-Size 40-105 cm Sirona M2 i-Size navy blue 520000451Cybex avtosedež i-Size 40-105 cm Sirona M2 i-Size granite black 520000463
  • Regulativa i-Size UN R129,
  • obrnjen nazaj do višine 105 cm,
  • od rojstva do 4 leta,
  • alternativno obrnjen v smeri vožnje od 16 mesecev in 76 cm dalje,
  • funkcija enoročnega nagiba,
  • vgrajen sistem L.S.P.,
  • po višini prilagodljiva opora za glavico,
  • sistem menjave položaja sedeža na klik,
  • z bazo M i-Size,
  • garancija za brezhibno delovanje: 3 leta.
Nazaj obrnjen otroški avto sedež Sirona M2

CYBEX Sirona M2 i-Size ustreza novim evropskim zahtevam in predpisom za otroške avto sedeže UN R129. Ta nova "i-Size uredba" določa, da je potrebno malčke, stare 15 mesecev in manj, prevažati v nazaj obrnjenem otroškem avto sedežu, ki po mnenju številnih strokovnjakov, vključno s potrošniškimi in zdravstvenimi organizacijami, kot so Which?, ADAC in nemška neodvisna potrošniška organizacija za testiranja Stiftung Warentest, predstavlja najvarnejši način prevoza.

Maksimalna varnost in udobje, dokler vaš malček ne doseže višine 105 cm

Ko uporabljate CYBEX Sirona M2 i-Size, lahko malčka prevažate v nazaj obrnjenem položaju od rojstva pa vse dokler ne doseže višine 105 cm (približno 4 leta). Nova, domiselna oblika pomeni, da imajo tudi večji otroci dovolj prostora za nogice, da lahko udobno sedijo. Kljub temu pa ne zavzame preveč prostora - Sirono M2 i-Size lahko zlahka namestite v manjše avtomobile. Dodatne funkcije, kot je funkcija enoročnega nagiba, zagotavljajo dodatno udobje in poenostavijo vsakodnevno uporabo.

Nazaj obrnjen otroški avto sedež

Bistveno zmanjša nevarnost poškodb pri čelnem trku. Novi sedež Sirona M2 i-Size vam omogoča prevoz malčkov v nazaj obrnjenem položaju od rojstva do višine 105 cm (približno 4 leta).

Alternativa – obrnjen naprej

Sirona M2 i-Size se ponaša s sistemom na klik, ki poskrbi za enostavno menjavo med naprej in nazaj obrnjenim položajem sedeža. Glede na vaše želje lahko Sirono M2 i-Size uporabljate tudi kot naprej obrnjen avto sedež in sicer za malčke od 16 mesecev dalje in visoke 76 cm in več (do 105 cm).

Vgrajena linearna zaščita v primeru bočnega trka

Vgrajeni linearni zaščiti v primeru bočnega trka (sistem L.S.P.), ki se raztegneta na strani, obrnjeni proti vratom avtomobila, zmanjšata udarno moč bočnega trka že v zelo zgodnji fazi. Ne glede nato ali je sedež CYBEX Sirona M2 i-Size obrnjen nazaj ali naprej, vgrajeni sistem linearne zaščite pri bočnem trku (sistem L.S.P.) poveča stopnjo varnosti pri bočnem trku. Sistem L.S.P. se lahko raztegne in tako v kombinaciji z zaščitami za glavico in ramena zmanjša udarno moč bočnega trka.

Po višini prilagodljiva opora za glavico, nastavljiva v 12 položajev

Zaščita, ki raste z vašim malčkom Po višini prilagodljiva opora za glavico, nastavljiva v 12 položajev, z vgrajenimi vodili za varnostni pas, ki raste z vašim malčkom.

Sedežna školjka, ki absorbira energijo

Absorbira udarno moč trka in zaščitniško objame malčka.

Modularni sistem M-Line

Ta lahek avto sedež za dojenčka izpolnjuje najnovejše varnostne standarde in skupaj s podstavkom M in Sirono M2 i-Size dopolnjuje "družinski sistem" ter ponuja en podstavek za dva otroška avto sedeža.

Namestitev z enim klikom s pomočjo ISOFIX-a

Namestitev z enim samim klikom s pomočjo ISOFIX-a, tako pri nazaj kot tudi pri naprej obrnjenem sedežu, omogoča enostavno namestitev in zagotavlja večjo varnost. Sedež Sirona M2 i-Size je zavarovan z ISOFIX sistemom vozila in ne zahteva dodatne pritrditve. Indikator namestitve preprečuje tudi morebitno napačno namestitev.

Funkcija enoročnega nagiba

Zlahka se prilagodi v popoln položaj (obrnjen nazaj: 5 položajev, obrnjen naprej: 3 položaji).

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.
i-Size da
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.