Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Cybex Avtosedež Free-Fix - Rumba Red/Dark Red

Redna cena
169,99
Vrednost s popustom
144,49
Velja 18.04.2019 - 22.04.2019
Artikla ni na zalogi
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Postojna
Spletna akcija
  • Skupina 2/3,
  • od 15 do 36 kg,
  • po višini nastavljiva opora za glavo,
  • 7 pozicij,
  • prilagodljiv naklon,
  • garancija za brezhibno delovanje: 2 leti.
Avtosedež skupine 2/3 z ojačanim bočnim delom ublaži udarce pri trku in s tem zagotovi večjo varnost otroka. Opora za glavo je v višino nastavljiva v kar 7 različnih pozicij. Sedež ima tudi prilagodljiv naklon hrbtišča. V avtomobil ga pritrdimo s sistemom Isofix.Sistem ISOFIX Connect nudi večjo varnost in stabilnost ter enostavno montažo z enim samim klikom.
Zaskočni ročici na otroškem avto sedežu se enostavno zaskočita v ISOFIX pritrditveni točki na avtomobilskem sedežu. Zaskočni ročici lahko enostavno zložite, tako da je otroški avto sedež združljiv tudi z avtomobili, ki niso opremljeni z ISOFIX pritrditvenimi točkami.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.