Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif
Odkrij novo serijo Cutetitos Frutitos - nove živalice, teksture in sadna tortilja presenečenja. Odvij tortiljo in spoznaj svojega novega prijatelja. Koga si dobil?

V tortiljah sta skriti kar 2 različni živalici in vsaka s svojim imenom: Bearito, Battito, Beeito, Toucanito, Chinchilito, ...

Vsak Cutetito ima svojo osebnost "Fruit Spot": Sadni ("Fruity"), Jagodni ("Berry Fruity"), Extra sadni ("Extra Fruity") in Super sadni ("Super Fruity").

V katero sadno tortiljo je bil zavit tvoj Cutetitos: lubenico, kivi, pomarančo ali pitajo? Na priloženem zbirateljskem letaku boš izvedel vse o svojem Cutetitosu - "Fruit Spot".

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.