Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

V spletni trgovini niso prikazani vsi izdelki, ki so na voljo v poslovalnicah. Razpoložljivost velikostnih številk oblačil in obutve prosimo preverite s klicem v izbrano poslovalnico

Clementoni UNIKA Kocke Clemmy + stol 3v1

Redna cena
32,99
  • Stolček z naslonjalom v obliki medveda,
  • stabilen,
  • priložene mehke kocke Clemmy,
  • za starost 10 mesecev +.
Stolček je stabilen in lahek za sestavo. Ima 3 funkcije: otrok na njem sedi, shranjuje igrače in se igra ter tako razvija koordinacijo, ravnotežje in logične sposobnosti. Stolčku so priložene mehke kocke Clemmy. Kocke Clemmy spodbujajo razvoj kreativnih, domišljijskih in motoričnih sposobnosti otrok. Priporočamo otrokom od 10. do 36. meseca starosti.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.