Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Clementoni UNIKA Kocke Clemmy + kamion

Redna cena
24,99
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
  • Clemmy kocke,
  • varne,
  • ne-toksične,
  • za starost 18 mesecev +.
Clemmy kocke so prve mehke kocke namenjene otrokom v zgodnjem otroštvu. Odlične za skladanje in igranje, varne, brez nevarnosti za poškodbe, barvite, mehke in ne-toksične. Kocke Clemmy spodbujajo razvoj kreativnih, domišljijskih in motoričnih sposobnosti otrok.
Vendar v setu niso samo kocke, ampak so tukaj še figurice gradbenih motivov - bager, kamion vlačilec, 2 delavca in še nekaj dodatkov. Priporočamo otrokom od 18. meseca starosti dalje.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.