Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Clementoni Crazy Chic set izdelava tattoo

  • Clementoni Crazy Chic izdelava tattoo,
  • bogat set s številnimi pripomočki za izdelavo tattoo-jev,
  • priložena navodila,
  • priporočena starost 6 let dalje,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let
Izdelajte si čudovite, enkratne lesketajoče tattoo-je, tattoo hologram ali kreativne tattoo-je.

Bogat set vsebuje številne pripomočke kot so to lepotilna mizica, samolepilno ogledalo, predhodno izrezani obojestranski tattoo-ji, barvni hologrami, samolepilne šablone, 1,2 g lepilo za telo, čopič, 4 x 4 g barvitega svetlikajočega prahu, 2 x 0,5 g barvica za telo, Crazy chick nalepka, priložena navodila.

VSEBINA: lepotilna mizica, samolepilno ogledalo, predhodno izrezani obojestranski tattoo-ji, barvni hologrami, samolepilne šablone, 1,2 g lepilo za telo, čopič, 4 x 4 g barvitega svetlikajočega prahu, 2 x 0,5 g barvica za telo, Crazy chick nalepka, priložena navodila.

Priporočamo otrokom od 6. leta starosti dalje.

Ni primerno za otroke mlajše od 3 let

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.