Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Classic World Tabla 5 v 1

Redna cena
49,99
Artikla ni na zalogi v spletni trgovini
  • Lesena tabla,
  • je odličen pripomoček za učenje ali zabavo,
  • na eni strani je tabla za risanje s kredo,
  • set vsebuje tablo, 4 predalčke za barvo in polico za odlaganje pisal,
  • dim. 116 x 58 x 62 cm,
  • starost 3 leta+,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Classic World je postavili najvišja merila za kakovost. Vemo, da vaši otroci zaslužijo le najboljše igrače. To zagotavljamo s strogim procesom QC. Pri izdelavi igrač je treba posebno pozornost posvetiti izbiri materialov. Navsezadnje so igrače namenjene otrokom. Uporabljamo FSC les, ki je okolju prijazen.

Tabla 5 v 1 je odličen pripomoček za učenje ali zabavo. Na eni strani je tabla za risanje s kredo, na drugi pa tabla za risanje s posebnimi flomastri ter ščipalka za pritrditev listov. Set vsebuje tablo, 4 predalčke za barvo in polico za odlaganje pisal. Tabla bo otroku pomagala razvijati zanimanje za risanje, spodbujala kreativnost in domišljijo.

Dimenzije table so 116 x 58 x 62 cm.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.