Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Classic World Samostoječa tabla

  • Samostoječa tabla,
  • dvostranska, zložljiva,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 36 mesecev
Velika, dvostranska lesena deska bo zagotovo ugajala vsakemu otroku, katerega strast je ustvarjanje novih del in slik.

Plošča je dvostranska: na eni strani je magnetna plošča za pisanje z markerjem in za magnete, na drugi strani je navadna tabla za pisanje s kredo in markerji.

Pod tablo je polica za plastične dodatke. V kompletu so štiri posode za barvo in magnetne črke (angleška abeceda). Plošča ima nastavitev višine.

Tabla je zložljiva.

Dimenzije table: 54 x 45 x 113 cm

Starost: od 3 leta

Ni primerno za otroke mlajše od 3 let

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.