Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif
"Penguin" - pomembna izobraževalna igrača za najmlajše otroke. Igrača, ki jo lahko nosite, razvija prostorsko razmišljanje. Otroci z valjanjem igrač razvijajo koordinacijo gibanja, ravnotežja in krepijo mišice.
Izumljanje različnih iger izboljša domišljijo, in fine motorične sposobnosti. Gurney je izdelan iz okolju prijaznih materialov, prijeten na dotik in prebarvan z varnimi otroškimi barvami.

Starost: od 1 leta.

Ni primerno za otroke mlajše od 12 mesecev

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.