Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Classic World Lovljenje ribic

Redna cena
16,99
Artikla ni na zalogi
  • Lovljenje ribic,
  • dve ribiški palici, 9 barvastih ribic in ribnik,
  • za razvijanje koordinacije rok in oči ter učenja vztrajnosti,
  • velikost: 25x25x22 cm,
  • starost 3 leta+,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Classic World je postavili najvišja merila za kakovost. Vemo, da vaši otroci zaslužijo le najboljše igrače. To zagotavljamo s strogim procesom QC. Pri izdelavi igrač je treba posebno pozornost posvetiti izbiri materialov. Navsezadnje so igrače namenjene otrokom. Uporabljamo FSC les, ki je okolju prijazen.
V setu sta dve ribiški palici, 9 barvastih ribic in ribnik. S pomočjo palice z magnetom ujemi oštevilčeno ribo in jo postavi na leseno držalo ob ribniku. Odlično orodje za razvijanje koordinacije rok in oči ter učenja vztrajnosti.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.