Classic World Lesena kitara - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Classic World Lesena kitara
24,99 €
REDNA CENA
24,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 656417

  • Lesena kitara,
  • pomagajo pri razvoju posluha in kreativnega razmišljanja,
  • 6-strunska kitara,
  • velikost: 53x17x6 cm,
  • starost 3 leta+,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Classic World je postavili najvišja merila za kakovost. Vemo, da vaši otroci zaslužijo le najboljše igrače. To zagotavljamo s strogim procesom QC. Pri izdelavi igrač je treba posebno pozornost posvetiti izbiri materialov. Navsezadnje so igrače namenjene otrokom. Uporabljamo FSC les, ki je okolju prijazen.

6-strunska kitara je ravno prave velikosti, da se otrok nauči igranja in petja. Glasbeni inštrumenti pomagajo pri razvoju posluha in kreativnega razmišljanja. Opozorilo! Ne uporabljajte preblizu ušesa. Napačna uporaba lahko poškoduje sluh. Opozorilo! Izdelek ni primeren za otroke, mlajše od treh let. Vsebuje majhne delce. Nevarnost zadušitve!

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.