Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Classic World Labirint - rožice

Redna cena
26,99
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Jesenice
Lenart
Slovenj Gradec
Nova Gorica
Kamnik
  • Labirint - rožice,
  • pomaga pri učenju koordinacije oči in rok,
  • velikost: 27x25 cm,
  • starost 24 mesecev+,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 24 mesecev.
Classic World je postavili najvišja merila za kakovost. Vemo, da vaši otroci zaslužijo le najboljše igrače. To zagotavljamo s strogim procesom QC. Pri izdelavi igrač je treba posebno pozornost posvetiti izbiri materialov. Navsezadnje so igrače namenjene otrokom. Uporabljamo FSC les, ki je okolju prijazen.

Ob premikanju oblik, ki jih najdemo na vrtu, se bo otrok naučil prepoznavanja barv in oblik. Pomaga pri treniranju koordinacije oči in rok.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.