Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Classic World Kuhinja

Redna cena
99,99
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Baby Center Nova Gorica PE20
  • Lesena kuhinja,
  • opremljena s pečico, gorilniki, umivalnikom s pipo in policami za začimbe,
  • dodatki: lonec, ponev, kuhinjske žlice, imitacija zelenjave, stresalnik popra in stresalnik soli,
  • dimenzije kuhinje (širina x globina x višina): 53 x 31 x 73,5 cm,
  • za starost od 3 let dalje,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Classic World je postavil najvišja merila za kakovost. Vemo, da vaši otroci zaslužijo le najboljše igrače. To zagotavljamo s strogim procesom QC. Pri izdelavi igrač je treba posebno pozornost posvetiti izbiri materialov. Navsezadnje so igrače namenjene otrokom. Uporabljamo FSC les, ki je okolju prijazen.

S to večnamensko moderno kuhinjo se bo vaš otrok naučil kuhati kot Michelin kuhar! Ta kuhinja je dovolj velika, da se prijatelji lahko srečno igrajo in razvijajo svoje komunikacijske sposobnosti. Zabava pri kuhanju pri otroku razvija koordinacijo med roko in očmi ter oblikuje socialne veščine. Narejen je iz tikovega lesa in MDF, zato vam bo zagotovo služila več let. Igrača je narejena tako, da je brez ostrih robov ali nevarnih elementov.

Kuhinja je med drugim opremljena s pečico, gorilniki, umivalnikom s pipo, policami za začimbe. Komplet vključuje dodatke, ki popestrijo igro, kot so: lonec, ponev, kuhinjske žlice, imitacija zelenjave, stresalnik popra in stresalnik soli.

Dimenzije kuhinje (širina x globina x višina): 53 x 31 x 73,5 cmOpozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.