Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Classic World Kocke - ocean

  • Kocke ocean,
  • set vključuje igro ravnotežja, igro spomina, kocke, črke in številke,
  • zlaganje črk, številk in slikic bo otroka vzpodbudilo k tvorjenju besed,
  • za starost od 18 mesecev dalje,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 18 mesecev.
Classic World je postavil najvišja merila za kakovost. Vemo, da vaši otroci zaslužijo le najboljše igrače. To zagotavljamo s strogim procesom QC. Pri izdelavi igrač je treba posebno pozornost posvetiti izbiri materialov. Navsezadnje so igrače namenjene otrokom. Uporabljamo FSC les, ki je okolju prijazen.

Prikupen set kock s tematiko oceana bo otroku nudil ure kreativne zabave! Set vključuje igro ravnotežja, igro spomina, kocke, črke in številke. Zlaganje črk, številk in slikic bo otroka vzpodbudilo k tvorjenju besed.

Za starosti od 18 mesecev dalje.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.