Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Classic World Hojica / poganjalec

  • Hojica/poganjalec,
  • spodbuja prve korake in gradi zaupanje v hojo,
  • hojica, ki je hkrati tudi razvrščevalnik oblik je kombinacija igre in razvoja,
  • opremljen s kockami, sestavljanko, ksilofonom, uro in zobniki,
  • za starost od 18 mesecev dalje,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 18 mesecev.
Classic World je postavil najvišja merila za kakovost. Vemo, da vaši otroci zaslužijo le najboljše igrače. To zagotavljamo s strogim procesom QC. Pri izdelavi igrač je treba posebno pozornost posvetiti izbiri materialov. Navsezadnje so igrače namenjene otrokom. Uporabljamo FSC les, ki je okolju prijazen.

Hojica, ki je hkrati tudi razvrščevalnik oblik je kombinacija igre in razvoja. Spodbuja prve korake in gradi zaupanje v hojo. Vsak korak ne navduši le vašega malčka, ampak tudi spodbuja razvoj koordinacije, ravnovesja in fizične moči.

S trdnim lesenim okvirjem in preprostim ročajem, ki je idealen za majhne roke, nudi malčkom varno in stabilno podlago, na katero se lahko naslanjajo, ko vsak dan hodijo dlje in dlje.

Opremljen s kockami, sestavljanko, ksilofonom, uro in zobniki.

Za starosti od 18 mesecev dalje.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.