Classic World Gozdni koledar - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Classic World Gozdni koledar
14,99 €
REDNA CENA
14,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 857034

  • Gozdni koledar,
  • vzpodbuja otrokovo logično razmišljanje,
  • pomoč otroku pri učenju letnih časov, mesecev, dni, vremenskih pogojev in delov dneva,
  • starost 18 mesecev+,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 18 mesecev.
Classic World je postavil najvišja merila za kakovost. Vemo, da vaši otroci zaslužijo le najboljše igrače. To zagotavljamo s strogim procesom QC. Pri izdelavi igrač je treba posebno pozornost posvetiti izbiri materialov. Navsezadnje so igrače namenjene otrokom. Uporabljamo FSC les, ki je okolju prijazen.

Kdo ve kateri dan je danes? Koledar bo v pomoč otroku pri učenju letnih časov, mesecev, dni, vremenskih pogojev in delov dneva.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.