Chicco Fiziološka raztopina 5 ml - 10 kosov - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Chicco Fiziološka raztopina 5 ml - 10 kosov
3,49 €
REDNA CENA
3,49 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 955132

  • Fiziološka raztopina
  • 10 kosov po 5 ml.
Fiziološka raztopina mehča nosno sluznico in olajša čiščenje dojenčkovega noska. Uporaba fiziološke raztopine je priporočljiva pred uporabo aspiratorja.

Vsebina: 10 kosov po 5 ml.
Rok uporabe: 5 let.

NAVODILA ZA UPORABO: Sterilna fiziološka raztopina je odličen pripomoček pri dnevni higieni dojenčkovega nosu in pri ohranjanju vlažnosti nosne sluznice. Čistilni učinek vzpodbuja izločanje odvečne sluzi. Fiziološka raztopina je sterilna, zato jo lahko uporabljate tudi za čiščenje oči in za aerosolno terapijo. Naraven proizvod, ki ne vsebuje konzervansov. Tudi ob daljši uporabi nima stranskih učinkov. Praktične ampule so higienske in enostavne za uporabo.

HIGIENA NOSU:
1) Ampulo odprite z zasukom metuljastega pokrovčka.
2) Otrokovo glavo nagnite nekoliko na stran, pri čemer jo z eno roko podprite. V nosnico vstavite dulec ampule in le- to s palcem in kazalcem stisnite skupaj. Postopek ponovite v drugi nosnici.
3) Nekaj trenutkov počakajte, da se otrokova sluznica navlaži. Otroka vzemite v naročje ali ga položite na ravno površino in mu z robčkom ali aspiratorjem odstranite odvečno sluz.
4) Po uporabi zavrzite ampulo.

KAKO OČISTITI OČI: Nekaj kapljic fiziološke raztopine kapnite na sterilno gazo (za vsako oko uporabite novo gazo!) in nežno očistite zunanji del veke tako, da ne pridete v stik z očesom.

SESTAVA: natrijev klorid 0,9g, 100 sterilne vode. Sterilna. Ne vsebuje sredstev za konzerviranje.

OPOZORILA: za zunanjo uporabo; ni za vbrizgavanje; shranjujte pri sobni temperaturi; ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi ali izvorom toplote; navodila shranite vse dokler izdelka povsem ne porabite; fiziološka raztopina je v mono ampulah, ki jih uporabite takoj po odprtju, saj kasneje fiziološka raztopina ni več sterilna; izdelka ne uporabljajte po iztečenem roku uporabe; izpraznjene stekleničke ne odvrzite v okolje. Hranite izven dosega otrok. Izdelek za enkratno uporabo (samo za enega uporabnika). Ne uporabljajte ponovno - nevarnost infekcij in nefunkcionalnosti.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015