Chicco Avtosedež sk. 0+/1/2/3 (0-36 kg) Unico Plus black - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Chicco Avtosedež sk. 0+/1/2/3 (0-36 kg) Unico Plus black
299,99 €
REDNA CENA
299,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava 2 do 4 delovnih dni

Šifra (SKU): 1025487

Barve

Chicco Avtosedež sk. 0+/1/2/3 (0-36 kg) Unico Plus oombra, blackChicco Avtosedež sk. 0+/1/2/3 (0-36 kg) Unico Plus black
  • Garancija za brezhibno delovanje: 1 leto.

Avtosedež Unico plus je avtosedež, ki je primeren za "celo življenje", saj otroka spremlja celotno obdobje uporabe avtosedeža in združuje varnost, udobje ter priročnost. V vozilo se namesti s pomočjo isofixa in tretjega sidrišča ali s pomočjo isofixa in varnostnega pasu vozila. V skupini I in skupini II/III mora biti vedno pritrjen s 3-točkovnim varnostnim pasom vozila. 

V skupini 0+ (0-13 kg) se avtosedež namesti z isofixom in tretjim sidrišče ali z isofixom in 3-točkovnim varnostnim pasom vozila. Glede na zasnovo avtosedeža, je otrok obrnjen v nasprotni smeri od smeri vožnje in mu je vselej zagotovljen pravilen položaj sedenja oziroma ležanja. Zračna blazina mora biti v primeru uporabe na sovoznikovem sedežu, izključena. V skupini I (9-18 kg) lahko sedež obrnete za 180°, v smeri vožnje.

V skupini II/III (15-25 kg / 22-36 kg) lahko avtosedež zahvaljujoče nastavljivemu naslonu za glavo popolnoma prilagodite otrokovi višini, tako otrok kot avtosedež pa sta v teh dveh skupinah pripeta s 3-točkovnim varnostnim pasom vozila. Avtosedež je opremljen z enostavno berljivimi in razumljivimi navodili, ki na popolnoma jasen način razložijo namestitev ter uporabo avtosedeža po korakih.

Lastnosti:

  • skupina 0+, I, II in III (od 0 do 36 kg),
  • vrtljiv sedež za 360° olajša vsakodnevno uporabo,
  • vključen mehak odstranljiv pomanjševalec,
  • v skupini 0+ nameščanje otroka v nasprotni smeri vožnje, v skupinah I, II in III pa v smeri vožnje,
  • naslon za glavo nastavljiv po višini,
  • Isofix sistem pritrjevanja skupaj s tretjim sidriščem Top Tether,
  • 5-točkovni varnostni pas, 
  • stranska zaščita za dodatno varnost v primeru bočnega trka,
  • testiran v skladu z ECE R44/04.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.