Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Candylocks Punčka - set

  • Candylocks, dišeče zbirateljske punčke,
  • S 40 cm dolgimi barvitimi bombažnimi lasmi,
  • set vsebuje eno Candylocks punčko ter 6 različnih okraskov za lase in pribor za urejanje pričesk,
  • izbira barve punčke pri naročilu ni mogoča,
  • starost 3 let dalje,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
To so Candylocks, dišeče zbirateljske punčke s tako mehkimi lasmi, da so videti podobno kot bombažni bomboni!

S 40 cm dolgimi barvitimi bombažnimi lasmi, zavitimi okoli vsake punčke, je presenečenje, ki se skriva v vsaki embalaži! Odprite embalažo bombažnih bombonov in razvijte punčke, da boste razkrili, kateri srček je znotraj!

Bo to »Kate Birthday – rojstni dan«, »Carmella Apple-jabolko« ali »Cotton Sandy - bombažna Sandy?«

Več kot 20 različnih punčk, med katerimi je tudi ena zelo redka. Vsaka z drugačnim vonjem, simpatičnim imenom in tematiko! Set vsebuje eno Candylocks punčko ter 6 različnih okraskov za lase in pribor za urejanje pričeske.

Te super luštne punčke imajo obleke in dodatke, ki ustrezajo njihovi tematiki in z okusnimi vonji, kot so vanilija, jabolko, sladkarije in še več. Candylocks dišijo tako sladko, kot izgledajo! Edinstvena tekstura Candylocksovih dolgih las otrokom olajša delo - ohranjajo obliko in ne gredo narazen. Ustvarite kite in fige, zvijajte, ovijajte ter ustvarjajte konjske repe - možnosti urejanja pričesk so neskončne!

Znotraj embalaže je še šest dodatnih presenečenj, ki jih morate odkriti! Odvijte in videli boste biserčke za lase, vrvico za lase in dodatke za lase, ki ustrezajo temi punčke.

Oglejte si video predstavitev izdelka:Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.