Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Candylocks Dve punčki - set

  • Dve Candylocks punčki ter 7 različnih okraskov za lase in pribor za urejanje pričeske,
  • velikost punčke 7 cm,
  • sledeče kombinacije: punčka Cora Creme in punčka Charli Chip, punčka Jilly Jelly in punčka Donna Nut, punčka Kerry Berry in punčka Beau Nana ter punčka Mint Choco Chick in punčka Choco Lisa,
  • željeni set napišite v opombe naročila,
  • starost 3 let dalje,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Set vsebuje dve Candylocks punčki ter 7 različnih okraskov za lase in pribor za urejanje pričeske. Ljubki punčki velikosti 7 cm imata zeloooo dolge dišeče lase, ki spominjajo na sladkorno peno. Lasje, z navdihom sladkorne pene in edinstvene mehke teksture, omogočajo enostavno oblikovanje pričesk.

Edinstvena tekstura dolgih las otrokom olajša delo - ohranjajo obliko in ne gredo narazen. Ustvarite kite in fige, zvijajte, ovijajte ter ustvarjajte konjske repe - možnosti urejanja pričesk so neskončne! Enkrat, ko so lasje spleteni, ohranijo svojo obliko. Vsaka punčka ima svoje ime, edinstven vonj, dodatke ter pribor za urejanje pričeske.

Set dveh punčk je sestavljen iz sledeče kombinacije: punčka Cora Creme in punčka Charli Chip dišita kot vanilija in čokolada, punčka Jilly Jelly in punčka Donna Nut dišita kot krof potresen z vanilijo, punčka Kerry Berry in punčka Beau Nana dišita kot jagoda ter punčka Mint Choco Chick in punčka Choco Lisa dišita kot meta in čokolada.

Oglejte si video predstavitev izdelka:Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.