Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

V spletni trgovini niso prikazani vsi izdelki, ki so na voljo v poslovalnicah. Razpoložljivost velikostnih številk oblačil in obutve prosimo preverite s klicem v izbrano poslovalnico

Bug Attack Pištola Predator

Redna cena
10,99
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Koper
Lendava
  • Pištola Predator,
  • tricevna pištola lahko strašljive hrošče zadene iz razdalje 17 m,
  • kompket vsebuje 1 hrošča in 6 mehkih izstrelkov,
  • od starosti 8 let dalje,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Strašne žuželke so zavzele vaš dom in samo z ZURU X-Shot Bug Attack pištolo jih je mogoče popolnoma odgnati stran! Na stenah premikajoči se strašljivi hrošči so popolna tarča za X-Shot Bug Attack pištolo. Tricevna pištola lahko strašljive hrošče zadene iz razdalje 17 m! Set vsebuje X-Shot Bug Attack pištolo v kombinaciji zelene, oranžne, rjave, modre in srebrne barve, 1 hrošča in 6 mehkih izstrelkov. Pištola za delovanje ne potrebuje baterij. Priporočamo otrokom od 8. leta starosti dalje.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.