Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Bruder MAN TGA tovornjak in Cat nakladalec

  • Tovornjak z nakladalno prikolico in rovokopačem,
  • realističen izgled strojev,
  • množica funkcionalnosti,
  • narejen v merulu 1:16,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Nakladalci se pogosto uporabljajo za reševanje zapletenih transportnih nalog, kot je prevoz velikih gradbenih strojev med gradbišči. Bruder v to serijo modelov uvaja novo vozilo: nizki nakladalnik MAN TGA, naložen z rovokopačem, 4CX, angleškega proizvajalca JCB. To impresivno vozilo ima znane lastnosti nizkega nakladalnika MAN, kot so popolnoma funkcionalna pet kolesna sklopka polpriklopnika, zložljive opore in pogonske rampe.

Priročni, okretni, vsestranski kompaktni zgibni traktorji so danes nepogrešljivi v gradbeništvu, rudarstvu, kmetijstvu in gozdarstvu.

Narejen je v merilu 1:16. Realno posnema pravi kolesni nakladalnik, ki ima popolnoma delujočo nakladalno roko z nagibanjem in snemljivo sprednjo žlico.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.