Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Britax Römer Avtosedež Skupina 2/3 KIDFIX SL - Fire Red

Redna cena
149,99
Vrednost s popustom
142,49
Velja 06.07.2020 - 12.07.2020
Dostava: do 35 delovnih dni
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Izdelek ni na voljo v nobeni izmed poslovalnic
Spletna akcija
  • Kidfix SL je primeren za otroka od 3,5 let - 12 let (15-36kg),
  • sistem Soft-Latch,
  • mehke blazinice za prsi (snemljive in pralne),
  • snemljiva in pralna prevleka,
  • naslonjalo v obliki črke V je enostavno nastavljivo,
  • enostavno nastavljiv, ergonomski vzglavnik,
  • garancija za brezhibno delovanje: 2 leti.
Otroški avtosedež Römer KIDFIX SL nudi vašemu otroku maksimalno stopnjo varnosti in udobja poleg tega pa bo avtosedež rastel z vašim otrokom, saj ga boste imeli od 3,5 leta starosti pa vse do 12 leta.

Hitro in enostavno lahko pritrdite otroški sedež v smer vožnje. Sistem Soft-Latch je sestavljen iz fleksibilnih trakov in omogočajo neposredno in enostavno povezavo s sistemom Isofix v vašem vozilu. Ko vozite sedež brez otroka, je ta povezan s sistemom ISOFIT, kar pomeni, da ga ni potrebno dodatno pritrjevati s 3-točkovnim varnostnim pasom.

Vaš otrok bo s pomočjo 3-točkovnega varnostnega pasu zaščiten pred padcem iz sedeža.

Naslonjalo v obliki črke V se enostavno nastavlja

Naslon zasnovan v obliki črke V, namenjen optimalni podpori odraščajočemu otroku, zagotavlja več prostora za hrbet in ramena. Poleg tega se naslonjalo samodejno prilagodi kotu sedeža vozila, kar otroku omogoča boljše prileganje in udoben položaj.

Enostavno nastavljiv, ergonomski vzglavnik

Vzglavnik je zasnovan posebej za starejše otroke, ko jih pritrdite na 3-točkovni varnostni pas. Z eno roko ga je mogoče enostavno nastaviti v pravilen položaj, tik nad otrokovimi rameni, tudi ko ta sede na sedež. Poleg tega je vzglavnik ergonomsko zasnovan tako, da podpira otrokovo glavo, ko zaspi.

Globoke, visoke in mehko oblazinjene stranice nudijo optimalno zaščito v primeru stranskega trka. Mehko oblazinjena prevleka za sedež jamči idealno udobje med sedenje. Po potrebi lahko prevleko enostavno snamete in jo operete.Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.