Britax Römer avtosedež skupina 2/3 KIDFIX III S cool flow - silver 2000032380 - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Britax Römer avtosedež skupina 2/3 KIDFIX III S cool flow - silver 2000032380
Redna cena 309,99 €
-40%

VREDNOST S POPUSTOM

185,99 €

Velja do odprodaje zalog

Artikla ni na zalogi

Šifra (SKU): 860888

Barve

Britax Römer avtosedež skupina 2/3 KIDFIX III S cool flow - blue 2000033071Britax Römer avtosedež skupina 2/3 KIDFIX III S moonlight blue 2000032376Britax Römer avtosedež skupina 2/3 KIDFIX III S burgundy red 2000032378Britax Römer avtosedež sk. 2/3 (15-36 kg) Kidfix III S cool flow - black 2000032379Britax Römer avtosedež skupina 2/3 KIDFIX III S strom grey 2000032375

Izdelek na voljo samo v spletni trgovini.

  • Kidfix III S je primeren za – od 15 - 36 kg (3,5 - 12 let),
  • napredna zaščita pred stranskimi udarci - SICT,
  • SecureGuard,
  • mehke blazinice za prsi (snemljive in pralne),
  • snemljiva in pralna prevleka,
  • naslonjalo v obliki črke V je enostavno nastavljivo,
  • enostavno nastavljiv, ergonomski vzglavnik,
  • garancija za brezhibno delovanje: 2 leti.
Kidfix III S zagotavlja veliko več udobja, saj je sedež bolj prostoren in ima mehko oblazinjenje. V kombinaciji z naslonom v obliki črke V, otroški avtosedež raste skupaj z vašim otrokom in vedno nudi najboljšo možno oporo. Avtosedež Kidfix III S je treba namestiti s pomočjo pritrdilnih točk Isofix v vašem vozilu.

Kidfix III S visoko stopnjo varnosti in najboljšo zaščito zagotavljajo številne izjemne varnostne lastnosti. Dodatno zaščito nudi nova blazina iz pene, ki absorbira udarce, XP-PAD, ki ob čelnem udarcu zmanjša udarne sile za do 30%. SecureGuard omogoča optimalno pozicioniranje pasu. Vgrajena tehnologija SICT varuje vašega otroka optimalno od glave do kolka. V primeru stranskega trka tehnologija stranskih udarcev absorbira in oslabi sile, ki se pojavijo, in jih usmeri stran od vašega otroka.

SecureGuard

SecureGuard pomaga zaščititi občutljiv predel trebuha vašega otroka z dodajanjem dodatne - četrte - kontaktne točke v 3-točkovni varnostni pas. Z ohranjanjem pasu v optimalnem položaju nad otrokovimi medeničnimi kostmi SecureGuard pomaga zmanjšati trebušne sile v primeru čelnega trka do 35% *, hkrati pa otroku omogoča prosto gibanje med potjo.

Naslonjalo v obliki črke V je enostavno nastavljivo

Naslon zasnovan v obliki črke V, namenjen optimalni podpori odraščajočemu otroku, zagotavlja več prostora za hrbet in ramena. Poleg tega se naslonjalo samodejno prilagodi kotu sedeža vozila, kar otroku omogoča boljše prileganje in udoben položaj.

Enostavno nastavljiv, ergonomski vzglavnik

Vzglavnik je zasnovan posebej za starejše otroke, ko jih pritrdite na 3-točkovni varnostni pas. Z eno roko ga je mogoče enostavno nastaviti v pravilen položaj, tik nad otrokovimi rameni, tudi ko ta sede na sedež. Poleg tega je vzglavnik ergonomsko zasnovan tako, da podpira otrokovo glavo, ko zaspi.Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.