Britax Römer Avtosedež Skupina 1/2/3 Evolva SL Sict - Storm Grey - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Britax Römer Avtosedež Skupina 1/2/3 Evolva SL Sict - Storm Grey
229,99 €
REDNA CENA
229,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 819555

Barve

Britax Römer Avtosedež Skupina 1/2/3 Evolva SL Sict - Storm Grey
  • Primeren je za otroke od 9 mesecev do 12 let,
  • možnost pritrditve s pomočjo sistema Isofix,
  • SICT omogoča maksimalno varnost v primeru bočnega trka,
  • varnostni pas - CLICK&SAFE,
  • 5-točkovni varnostni pas,
  • nastavljiv naslon za glavo,
  • pralna prevleka,
  • dimenzije: 61-86 x 51 x 48 cm,
  • teža: 8,6 kg,
  • garancija za brezhibno delovanje: 2 leti.
Avtosedež Evolva 1-2-3 SL Sict nudi optimalno zaščito bočnega dela, kar omogoča tehnologija SICT, kateri oslabi sile, ki delujejo na otroka v primeru bočnega trka. Otroški avtosedež vsebuje ISOFIX sistem in ga lahko preprosto pritrdite v kolikor ima vaš avtomobil že vgrajen ISOFIX sistem. Poleg tega pa avtosedež raste skupaj z vašim otrokom, primeren je za otroke s težo od 9 do 36 kg, namesti se lahko v večino avtomobilov s pomočjo ISOFIX sistema ali samo z varnostnim pasom.

Otrok do 18 kilogramov je v avtosedežu pripret s posebnim integriranim pasom, katerega kasneje odstranite in otroka (do 36 kg) pripnete s 3-točkovnim varnostnim pasom.

Tehnologija SICT

V primeru bočnega trka nudi otroški avtosedež maksimalno zaščito, kar omogoča tehnologija SICT. Sistem deluje tako, da na eni strani v primeru bočnega trka sile, ki delujejo na otroka preusmeri drugam, hkrati pa jih umirja in jih ne prenaša na otroka. V kolikor želite poskrbeti, da bo vaš otrok dobro zaščiten, morate imeti tehnologijo SICT, katera se uporablja samo na eni strani, tisti, ki je obrnjena stran od vrat.

Zvočna zaščita: varnostni pas CLICK&SAFE

Ni tako preprosto najti pravega ravnovesja med prekratkim ali preohlapnim varnostnim pasom, v času, ko je vaš otrok nameščen v avtosedežu. Sistem CLIK&SAFE je sistem, ki omogoča, da vselej veste, kdaj je vaš otrok pravilno pripet. Ko bo varnostni pas optimalno pritrjen boste zaslišali zvočni signal. Takrat boste vedeli, da je varnostni pas pravilno pritrjen.

Nastavljivo naslonjalo za vse starostne skupine

Sedež zagotavlja udoben spalni položaj za vašega otroka. Potrebno je le pravilno prilagoditi in namestiti otroški avtosedež v avtomobil.

Enostavno nastavljiv vzglavni del

Vzglavni del sedeža je preprosto nastavljiv, kar je še posebej pomembno pri nekoliko večjih otrocih, ki so zavarovani s 3-točkovnim varnostnim pasom. Naslon za glavo lahko z eno samo roko poravnate v pravilni položaj, prilagodite ga lahko otroku tudi v času, ko je slednji v sedežu.Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015