Britax Römer avtosedež skupina 1/2/3 Advansafix M i-Size cosmos black 2000034305 - Baby Center spletna trgovina
0
Britax Römer avtosedež skupina 1/2/3 Advansafix M i-Size cosmos black 2000034305
299,99 €
REDNA CENA
299,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 956039

Barve

Britax Römer avtosedež skupina 1/2/3 Advansafix M i-Size cosmos black 2000034305

Izdelek na voljo samo v spletni trgovini.

  • Avtosedež Advansafix M i-Size,
  • primeren je za od 9 – 36 kg oz. od 5 mesecev - 12 let,
  • sistem Flip & Grow,
  • naslon za glavo v obliki črke V,
  • sistem EasyRecline,
  • starejši otrok ima enako zaščito,
  • sistem Pivot Link,
  • odstranljivo oblazinjenje,
  • zgornji pas Tether,
  • garancija za brezhibno delovanje: 2 leti.
Otroški Avtosedež - Römer - Advansafix M i-Size

Advansafix M i-Size je avtosedež za otroke, stare od približno 15 mesecev do 12 let. Ena od njegovih prednosti je, da otroku omogoča pritrditev 5-točkovnega varnostnega pasu do teže 21 kg, kar zagotavlja še večjo zaščito v primeru trka.

Sedež je opremljen s sistemom Flip & Grow, s pomočjo katerega lahko nemoteno prehajamo iz ene faze uporabe - namenjene manjšim otrokom - do druge, kar ustreza starejšim otrokom. Sedež otroškega sedeža je nastavljiv ne samo po višini, ampak tudi glede naklona kota - sistem EasyRecline, ki je na voljo v njem, zagotavlja hitro nagibanje sedeža, ne da bi ga bilo treba razstaviti in ponovno namestiti otroški sedež.

Namestitev naprej, najprej s sistemom Isofix (visok 76–102 cm) in po izbiri s Top-Tether pasom, nato pa s pritrditvijo s 3-točkovnim avtomobilskim pasom z možnostjo okrepitve namestitve s povezavami Isofix (100–150 cm).

Lastnosti:

Pasovi do 21 kg

5-točkovni varnostni pasovi so najbolj zanesljivi - zahvaljujoč se jim v primeru trka sila, usmerjena na otroka, porazdeli na kar 5 različnih mest, kar vam omogoča, da otroka zaščitite pred resnimi poškodbami. Poleg tega so bili varnostni pasovi Britax-Romer Advansafix M i-Size zaviti v mehke blazinice, ki ne samo pomagajo izboljšati udobje, ampak tudi učinkovito preprečujejo, da bi se otrok med trkom premikal.

Flip & Grow

Sistem Flip & Grow omogoča hitro prilagajanje sedeža otrokovi stopnji rasti in razvoja. Ko malček preseže težo, ki jo je dovoljeno pripenjati s 5-točkovnim varnostnim pasom, je dovolj, da vgrajen sedež malčka spremenite v naslanjač za starejšega otroka. Naša naloga je prilagoditi vzglavnik, skriti 5-točkovni pas v naslonjalu sedeža in premakniti ploščo Flip & Grow tako, da je SecureGuard nad sedežem.

Naslon za glavo v obliki črke V

Modeliranje oblike črke V ni naključno - ta vrsta naslona za glavo zagotavlja otrokovo udobje in hkrati nadzoruje gibe otrokove glave in nudi ustrezno zaščito v primeru stranskega trka. Naslonjalo za glavo otroškega sedeža se prilagodi skupaj z varnostnimi pasovi - da bi bilo prilagoditev udobno za starša, je bilo to mogoče od spredaj. Na ta način je sistem prilagoditve enako priročen in lahko dostopen vsem.

Sistem EasyRecline

Spreminjanje naklona bo otrokovemu udobju med potovanjem na daljavo omogočilo počitek v udobnem položaju za počitek. Sedež lahko nagnete, ne da bi bilo treba ponovno namestiti sedež - postopek je hiter in učinkovit.

Starejši otrok - enaka zaščita

Tudi če se je otrokovo telo spremenilo, Advansafix M i-Size ponuja prav toliko zaščite. Sedež avtomobilskega sedeža je profiliran tako, da zagotavlja varnost otrokovega trupa in prsnega koša, zgornji in spodnji vodili zagotavljata pravilno nošenje in pritrjevanje avtomobilskega pasu, medtem ko vzglavnik obdaja varnost predelka vratu in glave, to je najbolj občutljivih delov telesa.

Sistem Pivot Link

Sistem Britax-Romer dela čudeže, saj zagotavlja, da se udarna sila med nesrečo najprej usmeri navzdol, nato pa rahlo naprej. Tak postopek povzroči otroku čim manj poškodb glave in vratu.

Odstranljivo oblazinjenje

Potovanje z otrokom nima vedno veliko skupnega s sterilnostjo - še posebej, ko mlajši potniki cenijo družbo različnih prigrizkov. Če se oblazinjenje sedežev umaže, lahko preprosto odstranite prevleke in jih operete, ne da bi odstranili varnostne pasove.

Zgornji pas Tether

Top Tether je zgornji jermen za pritrditev, ki ga najdete na nekaterih avtomobilih. S tem pasom je kompatibilen sedež Advansafix M i-Size, njegova namestitev pa je dodatna pritrdilna točka, ki zmanjša tveganje za obračanje sedeža in s tem zmanjša stopnjo nevarnosti za otrokovo glavo in vrat v primeru trka.

Montaža

Ponujeni fotelj je nameščen obrnjen naprej. Ko je otrok v območju od 76 do 102 cm višine, je treba sedež namestiti s sistemom Isofix in - po izbiri - zgornjim pasom Top Tether. V območju 100 - 150 cm je treba Advansafix M i-Size pritrditi s 3-točkovnim pasom v vozilu in - za večjo stabilnost - s sistemom Isofix.Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.
i-Size da
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015