Britax Römer Avtosedež Skupina 0+ DUALFIX II R - Fire Red - Baby Center spletna trgovina
0
Britax Römer Avtosedež Skupina 0+ DUALFIX II R - Fire Red
REDNA CENA
419,99 €

Artikla ni na zalogi

Šifra (SKU): 860846

Barve

Izdelek na voljo samo v spletni trgovini.

  • Primeren od rojstva - 18kg (4 let),
  • funkcija rotacije za 360°,
  • otroka preprosto namestite zahvaljujoč 90° zasuku do odprtih vrat vozila,
  • Več nastavljivih ležečih položajev - naprej in nazaj,
  • pralna prevleka,
  • mehke neoprenske blazinice in 5-točkovni pas,
  • podporna noga je prilagodljiva,
  • garancija za brezhibno delovanje: 2 leti.
Če iščete izjemen avtosedež, ki otroku zagotavlja vrhunsko varnost in varnost, potem je za vas najnovejši avtomobilski sedež Britax Dualfix 2 R Fire Red. Ne glede na to, ali je obrnjen v vaši smeri ali v nasprotni smeri, DUALFIX 2 R ponuja vsestransko prilagodljivost, saj rotacija 360 ° omogoča postavitev in pritrditev vašega otroka na preprostost način.

S pritiskom na gumb lahko Dualfix 2 R obrnete proti odprtim vratom vozila, da otroka postavite v avtomobilski sedež in pritrdite pasove. Nato ga obrnite v želeni položaj, dokler se ne zaskoči na svoje mesto. Sedež lahko uporabite do 18 kg v nasprotni smeri in zaščita pred kratkim vrtenjem daje več prostora za noge. Ko pa je otrok dovolj velik pa lahko obrnete sedež tako, da pritisnete gumb in ga zasukate – dokler se ta ne zaskoči.

Če želi vaš otrok raziskovati svet okoli sebe ali mirno spati na svojem sedežu, se lahko Dualfix R s svojimi več položaji naslona prilagodi najudobnejšemu položaju za vašega otroka. Tudi ko ste na poti. Podporna noga zagotavlja dodatno stabilnost avtomobilskega sedeža prek tal. Zmanjša nagibno in vrteče gibanje in zmanjša sile premikanja naprej. Za varno namestitev lahko podporno nogo prilagodite višini, ki je najboljša za vaš avto. Kazalec, ki ga je enostavno prebrati, vam pokaže, kdaj je podporna noga trdno nameščena na tleh vašega vozila.

Vzvratni avtomobilski sedeži nudijo najboljšo zaščito v primeru čelnega trka. Pri čelnem trčenju s sedežem obrnjenim nazaj, se sile trčenja usmerijo na zadnji del sedeža, preostala energija pa se enakomerno porazdeli po glavi, vratu in zgornjem delu telesa. S sedežem obrnjenim naprej se energija udarca različno porazdeli po konstrukciji sedeža in zadrževalnem sistemu - kar lahko povzroči več energije, ki vpliva na otrokovo telo. Otrokom priporočamo, da potujejo nazaj čim dlje.

Nove, mehke blazinice iz prsnega koša iz neoprena se udobno prilegajo otrokovim prsim. Pomagajo zmanjšati gibanje vašega otroka v primeru trka in dodajo še večje udobje 5-točkovnemu pasu. Poleg tega jih je mogoče enostavno odstraniti za pranje, ne da bi motili pas.Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015