Britax Römer avtosedež sk. 1/2/3 (9-36 kg) Advansafix IV R burgundy red 2000030814 - Baby Center spletna trgovina
0
Britax Römer avtosedež sk. 1/2/3 (9-36 kg) Advansafix IV R burgundy red 2000030814
278,99 € 309,99 €
REDNA CENA 309,99 €
10%

VREDNOST S KLUB POPUSTOM

278,99 €

Velja od 22.03.2023 do 22.03.2023

Spletna akcija

Zaloga: Na zalogi

Dostava 2 do 4 delovne dni

Šifra (SKU): 779677

Barve

Britax Römer avtosedež sk. 1/2/3 (9-36 kg) Advansafix IV R moonlight blue 2000028889Britax Römer avtosedež sk. 1/2/3 (9-36 kg) Advansafix IV R burgundy red 2000030814Britax Römer avtosedež sk. 1/2/3 (9-36 kg) Advansafix IV R cosmo black 2000028885Britax Römer avtosedež sk. 1/2/3 (9-36 kg) Advansafix IV R cool flow - blue 2000033064Britax Römer avtosedež sk. 1/2/3 (9-36 kg) Advansafix IV R storm grey 2000028887
  • Skupina 1/2/3,
  • od 9 do 36 kg,
  • od 9 mesecev do 12 let,
  • bočna zaščita SICT,
  • 5 točkovni varnostni pas (do 18 kg),
  • prilagodljiva višina naslona za glavo,
  • odstranljiva prevleka,
  • garancija za brezhibno delovanje: 2 leti.
Avtosedež Britax Römer Advansafix IV R je oblikovan za varno in udobno vožnjo otrok, težkih od do 36 kg. Je idealen avtosedež za vsako družino. Zahvaljujoč funkciji "Flip&Grow" lahko avtosedež enostavno pretvorite iz avtosedeža s 5-točkovnim varnostnim pasom v avtosedež s 3-točkovnim pasom - skladno z rastjo otroka. Avtosedež Advansafix IV R zagotavlja popolno prilagodljivost in zaščito. Ko otroka v avtosedež pripnete s 3-točkovnim pasom, funkcija "SecureGuard" poskrbi za optimalno pozicijo traku čez medenične kosti, kar zmanjša tveganje za poškodbe trebušnega predela. Nastavljiva funkcija SICT in naslonjalo za glavo v obliki črke V zagotavljata varnost tudi v primeru bočnega trka.

Lastnosti:

- "Flip&Grow" : Ko otrok doseže težo 15 kg (do max 18 kg), morate spremeniti avtosedež iz zapenjanja s 5-točkovnim varnostnim pasom v zapenjanje s 3-točkovnim pasom. Zahvaljujoč funkciji "Flip&Grow" je ta sprememba hitra in enostavna. Enostavno prilagodite naslonjalo za glavo, nato pa preklopite prilagoditveno ploščo "Flip&Grow" tako, da je SecureGuard nad sedežem.

- "EasyRecline": Primeren je za vse starosti in omogoča nastavitev sedeža v tri udobne pozicije.

- "Isofix sistem": V primeru trka Isofix sistem usmeri silo trka navzdol proti avtomobilskem sedežu in potem s precej manjšo silo naprej, s čimer konkretno zmanjša tveganje za poškodbe otrokovega vratu in glave.

- 5-točkovni varnostni pas: 5-točkovni pas je eden izmed najbolj varnih načinov pripenjanja otroka v avtosedež, saj poskrbi, da je ves čas vožnje otrok trdno in varno pripet v zaščitno školjko avtosedeža.

- Mehke neoprenske blazinice: Nove, mehke neoprenske blazinice na prsnem predelu se popolnoma prilegajo otrokovim prsim. Poskrbijo za udobje otrok med vožnjo ter zmanjšujejo možnost premikanja otroka pod pasovi. Lahko jih enostavno odstranimo in operemo.

- "SecureGuard": Nova tehnologija Secure Guard je še ena varnostna točka v avtomobilu, ki zagotavlja večjo varnost kot pri običajnih otroških avtosedežih. Optimalen položaj varnostnega pasu s pomočjo najnovejše tehnologije Secure Guard poskrbi, da ostane varnostni pas kljub različnim otroškim aktivnostim v vozilu nameščen preko otrokovih medeničnih kosti.

- Fleksibilna tehnologija zaščite pred stranskim udarcem ob trku vozila (Side Impact Cushion Technology – SICT): Britax Römer Advansafix II SICT zagotavlja odstranljivo bočno zaščito, ki se uporablja ob straneh bližje vratom, in ponuja možnost enostavnega premikanja otroškega avtosedeža v različne avtomobile ali prevoz drugih potnikov.

- "Top Tether" pas: Top Tether pas v obliki črke V preprečuje, da bi se avtosedež v primeru trka preveč premaknil naprej ali se zavrtel. Omogoča izjemno stabilnost in varnost avtosedeža.

Narejeno v Evropi
Z močno nemško in britansko dediščino, je Britax Römer predan proizvodnji svojih izdelkov v Evropi. V letu 2016 so sedež podjetja postavili v nemškem Leipheimu. To je omogočilo proizvodnjo 90% avtosedežev in sedežev za kolesa v Nemčiji ali Veliki Britaniji.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.