Britax Römer avtosedež sk. 1/2/3 (9-36 kg) Advansafix IV R AIR air black 2000030817 - Baby Center spletna trgovina
0
Britax Römer avtosedež sk. 1/2/3 (9-36 kg) Advansafix IV R AIR air black 2000030817
REDNA CENA
369,99 €

Artikla ni na zalogi

Šifra (SKU): 779681

Barve

Izdelek na voljo samo v spletni trgovini.

  • Skupina 1/2/3,
  • od 9 do 36 kg,
  • od 9 mesecev do 12 let,
  • bočna zaščita SICT,
  • 5 točkovni varnostni pas (do 18 kg),
  • prilagodljiva višina naslona za glavo,
  • odstranljiva prevleka,
  • garancija za brezhibno delovanje: 2 leti.
Avtosedež Britax Römer Advansafix IV R je oblikovan za varno in udobno vožnjo otrok, težkih od do 36 kg. Je idealen avtosedež za vsako družino. Zahvaljujoč funkciji "Flip&Grow" lahko avtosedež enostavno pretvorite iz avtosedeža s 5-točkovnim varnostnim pasom v avtosedež s 3-točkovnim pasom - skladno z rastjo otroka. Avtosedež Advansafix IV R zagotavlja popolno prilagodljivost in zaščito. Ko otroka v avtosedež pripnete s 3-točkovnim pasom, funkcija "SecureGuard" poskrbi za optimalno pozicijo traku čez medenične kosti, kar zmanjša tveganje za poškodbe trebušnega predela. Nastavljiva funkcija SICT in naslonjalo za glavo v obliki črke V zagotavljata varnost tudi v primeru bočnega trka.

Lastnosti:

- "Flip&Grow" : Ko otrok doseže težo 15 kg (do max 18 kg), morate spremeniti avtosedež iz zapenjanja s 5-točkovnim varnostnim pasom v zapenjanje s 3-točkovnim pasom. Zahvaljujoč funkciji "Flip&Grow" je ta sprememba hitra in enostavna. Enostavno prilagodite naslonjalo za glavo, nato pa preklopite prilagoditveno ploščo "Flip&Grow" tako, da je SecureGuard nad sedežem.

- "EasyRecline": Primeren je za vse starosti in omogoča nastavitev sedeža v tri udobne pozicije.

- "Isofix sistem": V primeru trka Isofix sistem usmeri silo trka navzdol proti avtomobilskem sedežu in potem s precej manjšo silo naprej, s čimer konkretno zmanjša tveganje za poškodbe otrokovega vratu in glave.

- 5-točkovni varnostni pas: 5-točkovni pas je eden izmed najbolj varnih načinov pripenjanja otroka v avtosedež, saj poskrbi, da je ves čas vožnje otrok trdno in varno pripet v zaščitno školjko avtosedeža.

- Mehke neoprenske blazinice: Nove, mehke neoprenske blazinice na prsnem predelu se popolnoma prilegajo otrokovim prsim. Poskrbijo za udobje otrok med vožnjo ter zmanjšujejo možnost premikanja otroka pod pasovi. Lahko jih enostavno odstranimo in operemo.

- "SecureGuard": Nova tehnologija Secure Guard je še ena varnostna točka v avtomobilu, ki zagotavlja večjo varnost kot pri običajnih otroških avtosedežih. Optimalen položaj varnostnega pasu s pomočjo najnovejše tehnologije Secure Guard poskrbi, da ostane varnostni pas kljub različnim otroškim aktivnostim v vozilu nameščen preko otrokovih medeničnih kosti.

- Fleksibilna tehnologija zaščite pred stranskim udarcem ob trku vozila (Side Impact Cushion Technology – SICT): Britax Römer Advansafix II SICT zagotavlja odstranljivo bočno zaščito, ki se uporablja ob straneh bližje vratom, in ponuja možnost enostavnega premikanja otroškega avtosedeža v različne avtomobile ali prevoz drugih potnikov.

- "Top Tether" pas: Top Tether pas v obliki črke V preprečuje, da bi se avtosedež v primeru trka preveč premaknil naprej ali se zavrtel. Omogoča izjemno stabilnost in varnost avtosedeža.

Narejeno v Evropi
Z močno nemško in britansko dediščino, je Britax Römer predan proizvodnji svojih izdelkov v Evropi. V letu 2016 so sedež podjetja postavili v nemškem Leipheimu. To je omogočilo proizvodnjo 90% avtosedežev in sedežev za kolesa v Nemčiji ali Veliki Britaniji.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.
ADAC test ocena 05/2019-2.3
Avtosedež primeren za starost do (v mesecih) 144
Avtosedež primeren za starost od (v mesecih) 9
Avtosedež primeren za težo od (kg) 9
Avtosedež primeren za višino do (cm) 150
Avtosedež primeren za višino od (cm) 76
Dodatna bočna zaščita Da
Garancija (v mesecih) 24
Globina avtosedeža (cm) 44
Hrbtni naslon nastavljiv v več položajev Da
Isofix Da
Nastavljiv po širini Ne
Odstranljiv pomanjševalec (pomanjševalna blazina) Ne
Po višini nastavljiv naslon za glavo Da
Podporna noga pri avtosedežu NE
Pralna prevleka Da
Snemljiva prevleka Da
Teža sedeža (kg) 11
Višina avtosedeža (cm) 60-83
Vrsta varnostnega pasu five-point belt
Širina sedeža (cm) 47
Število položajev hrbtnega naslona ali območje nagiba hrbtnega naslona 3
KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. /// POPUST - Popust, ki se obračuna na ceno izdelka, in velja za vse kupce. /// KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na ceno izdelka, in velja za člane kluba. /// KLUB BONUS - Vrednost, ki se obračuna na ceno izdelka in se prišteje na klubsko kartico. /// TRENUTNA CENA – Trenutno veljavna cena izdelka. /// * NAJNIŽJA CENA U ZADNJIH 30 DNEH – Najnižja cena, ki jo je imel izdelek v zadnjih 30 dneh za vse kupce na dan pričetka akcije. /// SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" - ponudba veljajo samo za nakupe v spletni trgovini, za vse kupce ali člane kluba. /// Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Cybex Platinum, Frida ter vsa začetna mleka.