Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Britax Römer Avtosedež Safefix Plus - Cosmos Black

Redna cena
339,99
Vrednost s popustom
203,99
Velja do odprodaje zalog
Artikla ni na zalogi
Spletna akcija
 • Razstavni eksponat,
 • Skupina 1,
 • od 9 do 18 kg,
 • od 9 mesecev do 4 let,
 • sistem Isofix,
 • 5-točkovni varnostni pas,
 • bočna zaščita,
 • ramenski blazinici,
 • nastavljiv vzglavnik,
 • 4 položaji za sedenje,
 • oblazinjena pralna prevleka,
 • odprtine za zračenje,
 • garancija za brezhibno delovanje: 2 leti.
Avtosedež Safefix Plus je idealen za vse aktivne starše. Je naprej obrnjen sedež za otroke, ki tehtajo od 9 do 18 kg. Vaš otrok je zaščiten z vgrajenim varnostnim pasom, sam sedež pa je varno pritrjen s 3-točkovnim varnostnim pasom vozila ali na pritrdilne točke ISOFIX. Sedeži imajo na voljo pet položajev za sedenje za čim večje udobje vašega otroka. S pomočjo sistema ISOFIX lahko otroški sedež pritrdite neposredno v vozilo brez uporabe varnostnega pasu, s čimer zmanjšate možnost napak in tvorite fiksno povezavo med sedežem in vozilom.

Sistem ISOFIX poveže otroški sedež SAFEFIX plus s pritrdilnimi točkami ISOFIX v vozilu, napreden ISOFIX sistem proti nagibanju pa v primeru nesreče zmanjša pomik otrokove glave naprej kot tudi obremenilne sile. Podporni drog podpira otroški sedež na dnu vozila in ga dodatno utrjuje. Tako se zmanjša možnost vrtenja otroškega sedeža. Ssistemom ISOFIX sedež pritrdite neposredno na pritrdilne točke ISOFIX v vozilu. Barvni indikatorji prikazujejo, ali je sedež pravilno nameščen v ISOFIX pritrdilne točke. Zavoljo lažje uporabe lahko vodila ISOFIX izvlečete in jih zaradi varne namestitve znova umaknete.

Sedež vsebuje še bočno zaščito z globoko oblazinjenima stranicama, posebni ramenski blazinici, po višini nastavljiv vzglavnik s samodejnim prilagajanjem ramenskih pasov (nastavljiv z eno roko s sprednje strani), držali ramenskih pasov (olajšata posedanje otroka v sedež in dviganje iz njega), hitro odstranljivo prevleko (ki je mehka in pralna), možnost namestitve s 3-točkovnim pasom ter odprtine za zračenje na zadnji strani za boljše kroženje zraka.

Glavne značilnosti:

- skupina 1,
- od 9 do 18 kg,
- od 9 mesecev do 4 let,
- sistem Isofix,
- 5-točkovni varnostni pas,
- bočna zaščita,
- ramenski blazinici,
- nastavljiv vzglavnik,
- 4 položaji za sedenje,
- oblazinjena pralna prevleka,
- odprtine za zračenje,
- garancija za brezhibno delovanje: 2 leti.

Oglejte si video predstavitev izdelka:Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.