Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Britax Römer Avtosedež King II ATS - Black Marble

Redna cena
289,99
Vrednost s popustom
202,99
Velja 20.11.2018 - 17.12.2018
Dostava: 2 do 4 delovne dni
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Celje Citycenter
Ljubljana Rudnik
Slovenj Gradec
Velenje
Ptuj
Spletna akcija
 • Razstavni eksponat,
 • skupina 1,
 • od 9. mesecev do 4. leta,
 • od 9 do 18 kg,
 • sistem za samodejno preverjanje napetosti varnostnega pasu,
 • s svetlobnim in zvočnim indikatorjem,
 • alarm in rdeča utripajoča lučka ob neprimernem pripetju otroka,
 • sistem ATS - aktivno zategovanje pasu,
 • sistem cirkulacije zraka,
 • 3-točkovni varnostni pas,
 • globoke, oblazinjene stranice,
 • po višini nastavljiva opora za glavo,
 • priloženi bateriji,
 • garancija za brezhibno delovanje: 2 leti.
S KING II ATS BRITAX PREDSTAVLJA TRŽIŠČU INOVATIVNO TEHNOLOGIJO NAPENJANJA VARNOSTNEGA PASU

Najnovejši sedež skupine 1 z varnostnim pasom, BRITAX RÖMER KING II ATS, pomaga staršem, da potujejo z večjim zaupanjem in se lahko posvetijo cesti pred seboj. Napreden sedež, primeren za malčke, stare od 9 mesecev do 4 let (9kg – 18 kg), aktivno bdi nad malčkom med celotno vožnjo, zahvaljujoč revolucionarnemu varnostnemu sistemu, ki samodejno preverja, prilagaja in nadzoruje napetost varnostnega pasu.

KING II ATS predstavlja inteligentni svetlobni in zvočni indikator, ki pomaga staršem najti pravilno napetost varnostnega pasu, preden se odpravijo v avto. Zelena lučka in zvočni alarm zagotovljata staršem, da so njihovi malčki varni in pravilno pripeti ter jim nudi svobodo, da bodo poskrbeli za varno potovanje.

Predstavitev tehnologije ATS

Malčki se pogosto zvijajo in izmikajo, ko jih starši pripenjajo v njihov otroški avto sedež, kar pomeni, da morda varnostni pas ni tako napet, kot bi moral biti pred odhodom na pot. Vendar pa KING II ATS predstavlja edinstven sistem aktivnega zategovanja pasu (ATS), ki se samodejno prilagaja in dinamično navija ohlapen varnostni pas ter tako ohranja ravno pravo napetost ves čas potovanja.

Opozarja: Obveščanje staršev o vseh težavah

Kot zaključno varnostno funkcijo za starše, KING II ATS predstavlja tudi pametni sistem opozarjanja, ki z zvočnim in svetlobnim indikatorjem opozori starše, če je varnostni pas odpet ali če ni več pravilno napet, saj je lahko sistem za samodejno navijanje pasu dosegel mejno točko delovanja in ne more izravnati več nobene dodatne ohlapnosti pasu. Na sedežu se bo oglasil alarm in utripala rdeča opozorilna lučka ter opozorila starše, da se morajo ustaviti na prvem primernem mestu in preveriti varnostni pas.

Ta pametna kombinacija preverjanj, združena s patentiranim sistemom zategovanja pasu za enostavno namestitev s 3-točkovnim avtomobilskim varnostnim pasom, nudi družinam svobodo, ki jo potrebujejo za varno skupno potovanje, staršem pa zaupanje, da se lahko bolj posvetijo cesti.

Inovativni KING II ATS se lahko pohvali tudi z:

- globokima, mehko oblazinjenima širokima stranicama, ki vašemu malčku zagotavljata optimalno zaščito v primeru bočnega trka,
- po višini nastavljivo oporo za glavico in varnostnim pasom z enostavno, enoročno prilagoditvijo, ki omogočata, da sedež raste z malčkom, ne da bi bilo potrebno varnostni pas odstraniti in ga ponovno napeljati,
- baterijama znotraj sistema osvetlitve, ki sta priloženi sedežu in naj bi pri normalni uporabi zdržali polno življenjsko dobo izdelka (približno 7 let).

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.