Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Britax Römer Avtosedež Advansafix III SICT - Ocean Blue

Redna cena
399,99
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Ljubljana BTC
  • Skupina 1/2/3,
  • od 9 do 36 kg,
  • od 9 mesecev do 12 let,
  • bočna zaščita SICT,
  • 5 točkovni varnostni pas (do 18 kg),
  • prilagodljiva višina naslona za glavo,
  • odstranljiva prevleka,
  • garancija za brezhibno delovanje: 2 leti.
Avtosedež Advansafix III SICT je izjemno prilagodljiv avtosedež skupin 1,2,3 (od 9 do 36 kg) in vašemu otroku nudi izjemno varnost v vseh obdobjih. 5 točkovni pas skrbi varnost otroka do 18 kg, nato to vlogo prevzame 3 točkovni pas v vozilu, ki je s pomočjo SecureGuard sistema dodatno vpet še na četrti točki.

Sedež omogoča tri stopnje nagiba za dodatno udobje in se lahko uporablja pri vseh starostih. Prav tako je na voljo tudi ISOFIX, ki skrbi za enostavno in varno namestitev v vozilu.

Fleksibilna tehnologija zaščite pred stranskim udarcem ob trku vozila (Side Impact Cushion Technology – SICT).

Britax Römer Advansafix II SICT zagotavlja odstranljivo bočno zaščito, ki se uporablja ob straneh bližje vratom, in ponuja možnost enostavnega premikanja otroškega avtosedeža v različne avtomobile ali prevoz drugih potnikov.

SecureGuard:

Nova tehnologija Secure Guard je še ena varnostna točka v avtomobilu, ki zagotavlja večjo varnost kot pri običajnih otroških avtosedežih. Optimalen položaj varnostnega pasu s pomočjo najnovejše tehnologije Secure Guard poskrbi, da ostane varnostni pas kljub različnim otroškim aktivnostim v vozilu nameščen preko otrokovih medeničnih kosti.

Oglejte si video predstavitev izdelka:Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.