Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Brainbox Družabna igra Znanost

Redna cena
16,99
Vrednost s popustom
8,49
Velja do odprodaje zalog
  • Različne kartice s sličicami,
  • v slovenskem jeziku,
  • za starost od 7 let dalje,
  • za 1 ali več igralcev,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Vse okoli nas je znanost. Otrok na posameznih karticah spoznava dejstva o človeku (deli telesa, prebavni trakt, zdrava prehrana, mišice,…) , rastlinah (deli rastlin, oprašitev, življenski cikel), živalih (zobje, okostja, živalske skupine,…), evolucija človeka, fosili, vse o magnetih, kemijskih reakcijah, lastnostih materialov, kamninah in še in še veliko več. Odlična igra za utrjevanje snovi osnovnošolcev.

Kaj si lahko zapomniš v 10 sekundah? Vzemi kartico, si dobro oglej sliko, nato pa odgovori na vprašanja, zapisana na drugi strani kartice. Z igro se otrok zabava, krepi svoj spomin ter se tudi veliko novega nauči o različnih predmetih. Priloženi sta tudi peščena ura in kocka.

Set vsebuje 71 kart, 1 x kartico s pravili, 1 x peščeno uro in 1 x igralno kocko. Primerno za igro 1 ali več igralcev. Zmagovalec je tisti, ki po 10 minutah zbere največ kart.

Oglejte si video predstavitev izdelka:Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.