Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Brainbox Družabna igra Šport

  • Različne kartice s sličicami,
  • v slovenskem jeziku,
  • za starost od 8 let dalje,
  • za 2 ali več igralcev,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Kaj si lahko zapomniš v 10 sekundah? Vzemi kartico, si dobro oglej sliko, nato pa odgovori na vprašanja, zapisana na drugi strani kartice. Z igro se otrok zabava, krepi svoj spomin ter se tudi veliko novega nauči o različnih predmetih. Priloženi sta tudi peščena ura in kocka.

Igra BrainBox Šport vključuje priljubljene šport, kot so nogomet, košarka, ter množica drugih športov, od alpskega smučanja, gimnastike, padalstva, skvoša, vse do rokoborbe. Odkrili boste zanimiva dejstva o praktično vseh športih, za katere ste kadarkoli slišali (in verjetno o nekaj takih, za katere niste slišali). pripravljeni, pozor, zdaj. Razgibajte se, raztegnite mišice in začnimo s športom. Igra BrainBox Šport je namenjena vsem ljubiteljem športa. Ob igri boste izboljšali svoje znanje in spomin o čudovitem svetu športa. Na vsaki kartici je 8 vprašanj.

Set vsebuje 71 kart, 1 x kartico s pravili, 1 x peščeno uro in 1 x igralno kocko. Primerno za igro 2 ali več igralcev. Zmagovalec je tisti, ki po 10 minutah zbere največ kart.

Oglejte si video predstavitev izdelka:Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.