Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Brainbox Družabna igra Na kmetiji

  • Različne kartice s sličicami,
  • v slovenskem jeziku,
  • za starost od 4 leta dalje,
  • za 2 ali več igralcev,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Kaj si lahko zapomniš v 10 sekundah? Vzemi kartico, si dobro oglej sliko, nato pa odgovori na vprašanja, zapisana na drugi strani kartice. Z igro se otrok zabava, krepi svoj spomin ter se tudi veliko novega nauči o različnih predmetih. Priloženi sta tudi peščena ura in kocka.

V tej igri BrainBox je kmetija predstavljena na zabaven način. Zasnovana je tako, da se lahko straši igrajo s svojimi otroci in jim na ta način pomagajo graditi sposobnost opazovanja. Vsaka kartica prikazuje en zorni kot življenja na kmetiji, od živali, stavb do prevoznih sredstev in pridelkov. Torej, pojdimo na kmetijo in poglejmo kaj bomo našli. Na vsaki kartici je 6 vprašanj.

Set vsebuje 56 kart, 2 x kartico s pravili, 1 x peščeno uro in 1 x igralno kocko. Primerno za igro 2 ali več igralcev. Zmagovalec je tisti, ki po 10 minutah zbere največ kart.

Oglejte si video predstavitev izdelka:Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.