Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Brainbox Družabna igra ABC

Redna cena
16,99
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Zagorje
Cerknica
Ljubljana Nama
Kočevje
  • Različne kartice s sličicami,
  • v slovenskem jeziku,
  • za starost od 4 let dalje,
  • za 2 ali več igralcev,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Kaj si lahko zapomniš v 10 sekundah? Vzemi kartico, si dobro oglej sliko, nato pa odgovori na vprašanja, zapisana na drugi strani kartice. Z igro se otrok zabava, krepi svoj spomin ter se tudi veliko novega nauči o različnih predmetih. Priloženi sta tudi peščena ura in kocka.

Igra spomina z učenjem abecede in širjenjem besednega zaklada! Črke abecede so predstavljene na posamezni kartici, kjer najdeš tudi predmete na to črko. Da bo stvar še bolj zanimiva, obstajajo tudi kartice s kombinacijo črk (npr. čr, ko, pr, uč). Dobro si oglej kartico in odgovori na vprašanja na zadnji strani. Kaj si lahko zapomniš v 10 sekundah? Set vsebuje 54 kart, 1 x kartico s pravili, 1 x peščeno uro in 1 x igralno kocko. Primerno za igro 1 ali več igralcev. Zmagovalec je tisti, ki po 10 minutah zbere največ kart.

Set vsebuje 52 kart, 1 x kartico s pravili, 1 x peščeno uro in 1 x igralno kocko. Primerno za igro 2 ali več igralcev. Zmagovalec je tisti, ki po 10 minutah zbere največ kart.

Oglejte si video predstavitev izdelka:Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.