Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

V spletni trgovini niso prikazani vsi izdelki, ki so na voljo v poslovalnicah. Razpoložljivost velikostnih številk oblačil in obutve prosimo preverite s klicem v izbrano poslovalnico

Bloopies Shellies morske deklice

  • Morska deklica presenečenja v školjki,
  • 12 različnih morskih deklic,
  • za 3+ let,
  • opozorilo: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Bloopies Shellies so majhne morske deklice, ki živijo v školjkah globoko v morju.

Če školjko potopiš v vodo... poglej, kako se čudežno odpira! Katera morska deklica je v školjki?
Znotraj školjke so tudi različni dodatki. V steklenički se nahaja zemljevid, s pomočjo katerega rešite labirint in osvobodite biser. Znotraj biserčka je predmet, ki je povezan z osebnostjo te morske deklice. Bloopies Shellies imajo poseben obesek za biser, da ga lahko vedno nosijo s sabo. Tako kot morska sirena povsod nosi biser s sabo, lahko ti povsod nosiš s sabo školjko... kot majhno torbico z verižico.

Zberete lahko kar 12 različnih Bloopies Shellies punčk + dve posebni:
- redka ("rare"): rep ima posut z bleščicami in v biseru je srebrni dodatek
- ultra redka ("ultra rare"): rep je občutljiv na toploto in v biseru je zlati dodatek

Kako odpreti školjko?
1. potopi jo v vodo
2. počakaj 1 minuto
3. školjka se bo odprla
4. spoznaj svojo morsko deklico

V kompletu dobite školjko z verižico, morsko deklico, zemljevid, stekleničko in obesek za biser.

Primerno za otroke, starejše od 3 let.

OPOMBA: Gre za igračko presenečenja, zato izbiranje punčke Bloopies Shellies ni mogoče.Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.