Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Bloopies Morska deklica - Sweety

  • Morska deklica - Sweety,
  • skozi usta brizga vodo ali mehurčke,
  • pritisni na trebušček in iz ust izpljune vodo,
  • opremljena z enim majhnim morskim prijateljem, ki tudi špricajo vodo (polžek),
  • spremenila bo barva vzorca na repu, ko jo boste potopili v toplo vodo, ter se v hladni vodi vrne v prvotno barvo,
  • za starost od 18 mesecev +,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 18 mesecev.
Bloopies Mermaids so druga serija klasičnih Bloopies punčk - tokrat v obliki morskih deklic, ki so vaši novi prijatelji za kopanje!

Ko punčko potopite v vodo, bo skozi usta brizgnila vodo ali mehurčke, če se kopa v peneči kopeli. Vsaka Bloopies Mermaids je opremljena z enim majhnim morskim prijateljem, ki tudi špricajo vodo;( morski polžek, rak in morska zvezda).

Morski deklici se bo spremenila barva vzorca na repu, ko jo boste potopili v toplo vodo, ter se v hladni vodi vrne v prvotno barvo. Primerno za otroke od starosti 18 mesecev dalje.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.